Daţi un sfat unei fete ce a fost urmărită noaptea de un câine cu ochi galbeni şi lucitori

4.072 vizualizari

caine cu ochi galbeniVă voi povesti în acest post despre experienţa trăită de o fată, ce mergea noaptea, singură cu maşina, experienţă povestită de fratele ei:

Era cam ora 1 dimineaţa şi sora mea se întorcea acasă cu maşina, plecând de la casa prietenului său. Între locuinţa noastră şi a prietenului său există un drum destul de lung; şi deodată, în timp ce ea conducea, pe o parte a drumului a văzut un câine tare ciudat. După ce a trecut de el, a privit în oglinda retrovizoare, şi i-a văzut ochii galbeni, lucitori, deşi câinele nu reflecta lumina vreunei alte maşini. După vreo câteva minute de mers, sora mea a observat, foarte uimită, dar şi speriată în acelaşi timp, că acest câine se ţinea după maşina ei, alergând în spatele ei şi având aceiaşi ochi galbeni şi lucitori! Până la urmă, sora mea a ajuns cu bine acasă, dar tremura toată, căci a trăit momente intense de frică.

Dar, asta nu e tot. De atunci, amândoi auzim zgomote ciudate în casă, asemănătoare cu sunetele dintr-un război. Nu mai ştim ce să facem! Ne puteţi ajuta cu vreun sfat?

Ce idei sau sfaturi i-aţi da bietului băiat şi sorei sale?