Un zgomot înfiorător, ca provenind din spaţiul cosmic, a fost auzit în Satu Mare! O explicaţie convingătoare nu există pentru acest fenomen…


sunet straniuÎn ultima perioadă, primesc de la diverşi cititori o mulţime de materiale care îmi prezintă mai multe fenomene bizare ce au loc în România.

În articolul de ieri (Lângă Piatra Neamţ, un utilizator a fotografiat încă un fenomen bizar! N-ar fi exclus să fie un portal interdimensional creat de fiinţe avansate! Sau SURA ruşilor…) prezentam un aşa zis portal de lumină care a fost fotografiat lângă Piatra Neamţ. Astăzi, vă prezint emailul unui cititor (Vlad, căruia îi mulţumesc pe această cale) şi care îmi povesteşte de un sunet „terifiant”, auzit în luna martie 2016 în Satu Mare.

„Salut, Lovendal! Am o filmare interesantă făcută la data de 19.03.2016 într-un cartier din oraşul Satu Mare. Eu cred că este vorba despre HAARP sau ceva asemănător… Aş fi curios să aflu părerea ta… Locuitorii din zona spun că nu au mai auzit aşa ceva (nu sunt fabrici în zonă)”.

Emailul este însoţit de un videoclip în care se aude foarte clar ceva foarte straniu. Un sunet metalic, care, mie îmi creează impresia că provine din spaţiul cosmic! Oricum, nu e un sunet foarte plăcut.

Ipotezele mele?
– experimente cu o nouă armă de produs zgomote; acestea (depinzând de nivelul frecvenţelor la care sunt produse) pot afecta chiar şi psihicul uman;
– activităţi neobişnuite ale Pământului (o fi vorba de magma din interiorul Pământului, afectată de influenţe planetare externe!?);
– zgomote din spaţiul cosmic care au pătruns (într-un fel) şi pe Terra;
– una SF: navele spaţiale extraterestre, care sunt ascunse după nori.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO