Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibil! Creatura pădurii, cunoscută sub numele de Bigfoot, a reuşit să comunice telepatic cu un cuplu de tineri… Şi nu-i place să fie fotografiată!

260

Bigfoot 79Donnie şi Lynne, un cuplu din Tulsa (SUA), doreau acum câţiva ani să-şi marcheze cea de a doua aniversare a căsniciei lor. Cum cei doi sunt mari iubitori de natură, cuplul a luat decizia să nu-şi petreacă “a doua lună de miere” în vreo staţiune montană, ci să ajungă chiar în inima naturii, în Parcul Naţional Ouachita. Acesta este cel mai vechi parc natural din sudul Statelor Unite, având o suprafaţă de două milioane de acri şi cuprinzând Munţii Ouachita (din estul Oklahomei), care, în traducere liberă în indiană ar însemna “pământurile bune de vânat”. Până la urmă, decizia lor n-a fost neapărat cea mai bună…

Într-una din zilele în care se plimbau în mijlocul pădurii, Donnie a simţit că el şi soţia sa sunt urmăriţi. Şi nu se înşelau. La o distanţă foarte mică la stânga lor, după copaci, se afla o creatură uriaşă. Şi-au dat seama că aceasta nu poate fi decât celebrul…Bigfoot! Creatura era cu adevărat imensă: măsurând cel puţin doi metri şi jumătate, cu braţe şi picioare puternice, cu un piept masiv şi acoperit cu păr, Bigfoot i-a făcut pe amândoi soţi să paralizeze de frică, nemaiputând face nicio mişcare.

Totuşi, atunci avu loc un lucru foarte ciudat: în minţile lor, cei doi soţi simţi o voce feminină care le-a spus: “Nu vă fie frică. Nu veţi păţi nimic. Nu vă apropiaţi”. Întreaga comunicare între cuplul uman şi Bigfoot părea a fi de natură telepatică. Şi, desigur, vocea feminină şi suavă ce părea să vină dintr-o bestie ce putea să zdrobească orice în calea sa, făcea ca lucrurile să devină ciudate. Dar aceasta nu-i totul.

Donnie încercă să-şi scoată aparatul foto pentru a-i face o poză lui Bigfoot. Însă auzi aceeaşi voce suavă spunând “Nu”. Pentru o clipă, Donnie încercă să ignore cuvântul şi puse mâna pe aparatul foto. Se auzi apoi mai multe cuvinte: “Nu, nu! Nu fă asta!”, în timp ce faţa creaturii începu să capete un aer violent.

Bigfoot80

Bărbatul, până la urmă, ascultă de sfatul lui Bigfoot şi, tremurând, începu să o ţină strâns pe Lynne. Creatura se afla la mai puţin de 3 metri de ei şi mirosea groaznic, asemenea unui animal mort. Le mai vorbi celor doi soţi ultima dată: “Haideţi, nu vă fie frică, nu veţi păţi nimic. Trebuie să vă mai văd încă o dată.” După aceea, Bigfoot le aruncă celor doi o ultimă privire şi dispăru în adâncul pădurii.

Pentru cei care cred că această povestire a fost inventată, le spun că o găsesc pe site-ul mysteriousuniverse.org. Cea mai interesantă parte din ea e cea cu această comunicare telepatică. Fiinţele acestea misterioase (Bigfoot, pe care mulţi le consideră a nu există) sunt capabile – iată – să comunice prin telepatie, fiind astfel superioare omului.

Orgoni Crystal