Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Păsările paradisului din Papua Noua Guinee: păsări din alte lumi sau miracole ale evoluţiei?

396

blankVideoclipul de mai jos are mai puţin de 6 minute, dar ar trebui neapărat să-l urmăriţi! Este realizat de Laboratorul de ornitologie al Universităţii Cornell, cu ajutorul a doi pasionaţi în acest domeniu: biologul Ed Scholes şi fotograful de natură sălbatică, Tim Laman, care şi-au petrecut câţiva ani buni în a fotografia incredibilele “păsări ale paradisului” din insula Papua Noua Guinee, situată în Oceanul Pacific. Eu nu am făcut decât să traduc acest videoclip, pe care îl puteţi urmări la finalul articolului.

“Păsările paradisului” sunt extraordinare: sunt păsări care nu seamănă cu nicio creatură de Pământ, remarcabile nu doar pentru frumuseţea lor excepţională, ci şi pentru (aşa cum spun autorii documentarului) “înfăţişarea lor aproape nepamântească”. O minune a naturii, un spectacol ce e posibil să nu existe în altă parte a Pământului.

Autorii mini-documentarului spun că aceste păsări minunate reprezintă “mărturii ale evoluţionismului”… Aici, daţi-mi voie să nu fiu de acord cu ei; “păsările paradisului” sunt dovezi ale creaţiei pe acest Pământ.

Pasarile paradisului 11

Pasarile paradisului 10

Pasarile paradisului 5

Pasarile paradisului 8

Pasarile paradisului 9

 

 

Orgoni Crystal