Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un ciudat craniu metalic a fost descoperit pe o plajă din SUA


Plaja Seapoint din Maine (SUA), a devenit recent în atenţia mass-mediei, atunci când ceea ce părea a fi un craniu uman a fost descoperit așezat în nisip. Totuși, după o scurtă inspecție, Departamentul de Poliție a liniştit publicul că descoperirea misterioasă nu reprezintă cu adevărat craniu uman, ci este, de fapt, unul metalic, ceea ce a făcut ca misterul să continue.

Potrivit sergentului de poliţie Josh Stewart, nimeni nu a raportat craniul la poliție, dar ofițerii au mers să arunce o privire după ce un reporter a făcut o anchetă. Serena Galleshaw  a fost prima care a găsit acest craniu metalic. A ieșit pentru o plimbare cu bicicleta la apusul soarelui. În timp ce se afla pe plaja Seapoint, ceva din nisip i-a atras atenția și, uitându-se mai aproape, a realizat că este un craniu.

Galleshaw s-a speriat la început, dar, când a observat cât este de ruginit, și-a dat seama că e din metal, şi nu un craniu uman autentic. În ciuda aspectului atât de realist, ea a remarcat, de asemenea, că craniul era destul de greu.

Dar, cum a ajuns acolo? Să fi fost el pus acolo în mod intenţionat, ca un fel de mesaj politic, ţinând cont de evenimentele actuale care afectează Pământul? Adevărul e că el are un aspect ciudat… De unde a apărut acest craniu metalic și care a fost scopul său?