Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Am văzut o creatură mare, asemănătoare unui liliac, pe un stâlp stradal. Avea nişte ochi roşii strălucitori…”

306

blankUrmătoarea povestire a fost preluată de pe blogul ufoclearinghouse. wordpress.com şi a fost publicată pe 31 iulie 2017. Evenimentul bizar ar fi avut loc în Chicago (SUA). Eu doar am făcut traducerea… concluziile vă aparţin vouă.

Aşadar…  Am plecat de lucru la ora 20:45, joi seara. Am mers două străzi până la cea mai apropiată stație de tren, pentru a ajunge acasă. Deodată, am văzut o creatură mare, asemănătoare unui liliac, care se afla aşezată pe un stâlp stradal, lângă Biblioteca Harold Washington. Această creatură avea cam 2 metri înălţime și stătea acolo nemișcată.

Ea avea o pereche de ochi roșii strălucitori, care păreau că se uitau la ceva fix pe stradă. A stat acolo timp de aproximativ 6 secunde, atunci când am văzut un flash de la un grup de copii aflaţi pe trotuar; cineva tocmai făcuse o fotografie creaturii. După aceasta, creatura şi-a deschis o pereche mare de aripi, pe care le-a fâlfâit de câteva ori și apoi s-a înălţat în ​​aer. Fetele aflate în acel grup de copii au început să ţipe, după care au plecat cu toții.

Am văzut-o când a trecut peste bibliotecă și a dispărut în circa două secunde. Am fost foarte cutremurat de ceea ce am văzut și am vorbit cu pastorul despre acest lucru la biserică.

Orgoni Crystal