Misteriosul „ou cosmic” – un simbol străvechi care arată că omul se poate conecta cu Universul!


oul cosmicDe ce este simbolul oului prezent în toate culturile lume? Oare răspunsul se află în stele, sau poate, în interiorul propriilor noastre creiere? Un „ou cosmic” – în care Universul sau o ființă primordială vine în existență prin eclozarea unui ou – se găsește în miturile despre creație ale multor culturi. De ce este acest concept atât de extins în întreaga lume?

Indicii cu privire la originea oului cosmic se pot afla într-un alt simbol frecvent asociat cu oul: simbolul celor 2 şerpi care se întrepătrund şi despre care unii cred reprezintă cunoașterea străveche a faptului că ADN-ul este dublu spiralat. Strămoșii noștri erau atât de avansaţi încât ştiau despre genetica umană? Și ar putea oul cosmic să reprezinte nu Cosmosul sau zeii, ci propria noastră creație și manipulare genetică?

Este oul cosmic o conexiune pe care fiecare persoană o face cu Universul / Cosmosul? Cu toate că cel de-al treilea ochi (glanda pineală) este văzut în principal ca o metaforă, de fapt există o structură sub formă de ou în creier: talamusul. Acesta apare ca fiind format din două ouă identice și este situat în centrul creierului. Oamenii de ştiinţă care au făcut cercetări asupra pacienților aflaţi în comă au sugerat că talamusul joacă un rol foarte important în conştiinţă.

Din punct de vedere ezoteric se poate spune că, în timp ce talamusul este o stație importantă de primire şi analizare a tuturor tipurilor de informații de la simțuri, funcția glandei pineale este aceea a unei antene cosmice, în care se emite şi se recepţionează semnale de la diferite planuri dimensionale și lumi, aceste informaţii fiind transmise către talamus și vice-versa.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock