Armatele SUA şi Canadei ţin legătura cu reprezentanţii civilizaţiilor extraterestre încă din 1943?


Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free)

Lumea OZN-urilor şi a întâmplărilor cu extratereştri este plină de povestiri care nouă ni se par a fi fantastice, rodul unei imaginaţii bolnave, dar oare totul să fie aşa? V-aţi gândit vreodată dacă măcar unele din aceste povestiri sunt chiar adevărate? V-aţi pus această întrebare? Să vedem, de exemplu, cât de crezare putem da întâmplării de mai jos.

Robert Suffern, muncitor undeva în statul Ontario, SUA, s-ar fi întâlnit în octombrie 1975, pe o șosea lăturalnică, în apropierea casei sale, cu o farfurie zburătoare neluminată, de 4-5 metri diametru, așezată în drum. În ultima clipă, el a evitat să calce cu mașina un umanoid îmbrăcat într-un costum argintiu, cu cască pe cap, înalt de circa 1,3 metri (de fapt, cam pitic, conform standardelor noastre). Deşi întâmplarea pare a fi SF, ce-i mai important abia acum urmează.

Peste două luni, Robert primește vizita a trei indivizi, care se prezintă drept ofiţeri superiori, doi americani și unul canadian. Foarte politicoși, aceștia se arată dispuși să răspundă la o mulțime de întrebări, după care declară că forțele armate ale SUA și Canadei țin din 1943 legătura cu anumiţi reprezentanţi ale unor civilizații extraterestre, că aterizarea cu pricina a fost rezultatul unei defecțiuni neprevăzute și că cei trei au venit să prezinte scuze.

Interesant, că cercetorii ozenistici au constatat că au mai existat câteva cazuri asemănătoare, în care personaje oficiale s-au prezentat cu nume și acte în regulă, dar ulterior n-a mai fost chip să se dea de urma lor; nu figurau în niciun fel de evidențe. O farsă? O inducere sistematică în eroare? Sau extratereştrii respectivi sunt atât de avansaţi încât se pot deghiza în oameni / ofiţeri militari?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock