Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Astronomul Vaticanului s-a dus la NASA ca să discute despre extratereştri

124

extraterestriSub acest titlu, The Register (12 februarie 2009) comunica faptul că fostul director al Observatorului astronomic de la Vatican, George Coyne, analizează, împreună cu responsabilii de la NASA, posibilitatea existenţei vieţii şi pe alte planete, în afara Pământului. Discuţiile s-au purtat, în special, cu Lynn Rothschild (NASA – Ames Research Center), profesor la Universităţile Stanford şi Brown, unde predă Astrobiologia Spaţială. A urmat, apoi, o Conferinţă de Presă, care a avut loc la Commonwealth Club (San Francisco), pe 19 februarie. A fost remarcată extrema deschidere a lui George Coyne la posibilitatea existenţei „unui univers fertil”.

De menţionat faptul că în urmă cu ceva timp George Coyne spusese: „Este o nebunie să crezi că omul este singur în Univers”. Şi cu alte ocazii Biserica Catolică şi-a afirmat adeziunea la ideea de viaţă pe alte planete.

Actualul şef al Observatorului astronomic de la Vatican, Jose Gabriel Funes, a afirmat următoarele, într-un interviu dat în mai 2008, cotidianului L’Osservatore Romano: „Ipoteza existenţei vieţii extraterestre nu se opune doctrinei catolice… extraterestrul este fratele meu“.

În 1996, Corrado Balducci, reputat teolog de la Vatican, declara că: „Existenţa extratereştrilor nu mai poate fi negată, sunt de acum prea multe mărturii în privinţa lor şi a farfuriilor zburătoare… A spune categoric că ele sunt iluzii şi halucinaţii sau că relatările unui martor ocular nu reprezintă o dovadă, e o greşeală… Există un pasaj în Noul Testament, în care apostolul Pavel se referă la Iisus ca la Regele Universului, nu doar ca la regele lumii pământeşti. Aceasta înseamnă că totul în Univers, inclusiv extratereştrii, OZN-urile etc. sunt conciliabile cu Dumnezeu. Religia creştină nu exclude existenţa extratereştrilor, faptul că extratereştrii sunt mai evoluaţi decât noi. În cercetarea OZN găsim indicaţii clare că acestea sunt fiinţe cu un suflet mai independent de trup, de materie. Poate că extratereştrii sunt fiinţe a căror latură materială se subordonează laturii spirituale. Dumnezeu nu ne-a spus nimic despre alte lumi locuite din Univers, pentru că nu a socotit că este necesar… Să lăsăm ştiinţa să dovedească faptul că îngerii călătoresc cu farfurii zburătoare! Eu nici nu voi nega, nici nu voi afirma aceasta… Fiecare eveniment OZN trebuie examinat cu maximă atenţie, nu ca un miracol, ci ca ceva aflat deasupra obişnuitului; nu ca un incident divin sau demonic, ci ca o realitate fizică, parte a naturii. În timp, progresul ştiinţific va veni atât în ajutorul parapsihologiei, cât şi a cercetării OZN”.

Orgoni Crystal