Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Trădătorul NSA, Edward Snowden, face o dezvăluire incredibilă: în interiorul Pământului se află o super-civilizaţie, care ne-ar putea distruge într-o clipită


civilizatii interioareEdward Snowden, cel mai căutat om din lume, cel care a dezvăluit implicarea agenţiei americane NSA în ascultarea telefoanelor şi citirea emailurilor cetăţenilor simpli de pe această planetă, a făcut câteva dezvăluiri şi mai „bombă”, de data aceasta despre OZN-uri. Iată ce spune Snowden despre aceste obiecte zburătoare neidentificate:

„Cele mai înalte oficialităţi ale guvernului nu ştiu ce să facă cu aceste OZN-uri, iar povestea oficială ar fi aceea că ele reprezintă baloane meteorologice sau fenomene naturale. Dar, documentele oficiale ţinute la secret de ochii publicului vorbesc despre prezenţa unei inteligenţe artificiale, mai mare decât a noastră.

Ca urmare a faptului că sistemul balistic de urmărire a rachetelor şi sonarele submarine sunt ţinute ca secrete de stat, oamenii de ştiinţă nu au acces la aceste obiecte. Totuşi, mulţi din interiorul serviciilor secrete sunt absolut siguri că e vorba de o specie mult mai inteligentă decât noi, homo sapiens, care trăieşte în mantaua Pământului. Totul are sens dacă luaţi în considerare acest lucru, întrucât acolo e singurul loc de pe Pământ unde condiţiile au fost mai mult sau mai puţin stabile timp de miliarde de ani. Extremofilele (creaturi adaptate unor condiţii aflate la marginea spectrului condiţiilor de viaţă întâlnite în lumea vie) pot trăi la temperaturi diferite faţă de noi, dar au fost capabile să şi prospere şi să dezvolte o inteligenţă incredibilă, la o rată accelerată de evoluţie faţă de noi, întrucât n-au fost supuse vicisitudinilor de la suprafaţa Pământului.

Preşedintele primeşte zilnic rapoarte privind activităţile lor, iar analiştii cred că tehnologia lor este atât de avansată, încât nu avem nicio şansă dacă am declanşa un război cu ei. Pentru ei, noi nu suntem decât nişte simple furnici, aşa că există puţine şanse ca ei să încerce să empatizeze sau să comunice cu noi.”

Aşadar, acesta ar fi misterul „extratereştrilor” în viziunea lui Snowden: ei, de fapt, sunt „intratereştri”, fiind mult mai evoluaţi tehnologic decât noi. Oare o fi adevărată informaţia? Oare toate informaţiile scurse de-a lungul timpului cum că Pământul ar fi locuibil în interior sunt adevărate? Vă aduceţi aminte de articolul acesta din martie 2013 (https://www.lovendal.ro/wp52/din-secretele-teoriei-hollow-earth-in-interiorul-pamantului-se-afla-oameni-giganti-ce-traiesc-in-armonie-900-de-ani-si-care-fac-sex-magnetic/), în care analizam cartea „Pământul interior” al dr. Raymond Bernard? În acea carte, se spunea că interiorul Pământului este adevărata casă a omului şi că acolo ar trăi oameni gigantici, de 4 metri, care pot supravieţui până la vârsta de 900 de ani. Oricum, prea multe informaţii sunt ca să nu încercăm să ne punem unele întrebări…


Lasă un comentariu