Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Apocalipsa lui Ioan se referă la dezastrul petrolier produs de corporaţia British Petroleum?

114

BPAşadar, se cunoaşte povestea scurgerilor masive de petrol din Golful Mexic, provocate de compania British Petroleum, ca urmare a spargerii unei conducte de petrol care transporta “aurul negru” din fundul mării, accident ce a avut loc în aprilie 2010 (citiţi mai multe în acest articol Sfârşitul lumii vine din cauza lui…British Petroleum!). Din cauza acestor scurgeri de petrol, care se pare că nu pot fi oprite, viaţa şi biodiversitatea din zona Golfului Mexic sunt puse în pericol. Unii vorbesc de faptul că Apocalipsa poate porni chiar de la acest incident.

Să vedem însă ce ne spune Biblia despre Apocalipsă. Şi vom cita, bineînţeles, din Apocalipsa lui Ioan (cap. 8, versetele 10-11):

10. Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11. Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.

Acum, dacă ne întoarcem la firma British Petroleum, aşa cum se observă în imaginea de la începutul articolului, sigla corporaţiei petroliere seamănă cu…o stea! Să spunem că acest lucru ar fi o coincidenţă, dar, ştiaţi că pelinul, de care se vorbeşte în fragmentul de mai sus din Biblie, poartă numele ştiinţific de Artemisia absinthium? Ce mult se aseamănă cu steaua “Absintos” la denumire. Dar mai frapantă este floarea produsă de această plantă…care seamănă extrem de mult cu sigla corporaţiei British Petroleum!

pelin

S-o fi referind Biblia la acest dezastru petrolier produs de corporaţia British Petroleum?

Orgoni Crystal