Teleportare instantanee? Un pacient dispărut din salon a fost găsit mort în podul spitalului


Un mister care nu poate fi explicat a avut loc la Spitalul Stellenbosch din Africa de Sud, unde un pacient a dispărut misterios și a fost găsit mort 13 zile mai târziu, în altă parte.

Bărbatul de 61 de ani a fost internat la Spitalul Paarl pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale pe abdomen. După operația pe stomac, el a fost dus la Spitalul Stellenbosch, unde i s-a spus că va face o recuperare.

Pe 5 octombrie, o infirmieră a intrat în salon și bărbatul se afla în siguranță în patul lui. Infirmiera a plecat din salon pentru mai puțin de un minut, pentru a aduce lenjerie curată pentru pat, și, când s-a întors în salon, a constatat că pacientul a dispărut din pat, acest lucru fiind absolut imposibil.

Personalul din spital, împreună cu polițiştii care au investigat cazul, nu au avut nicio idee despre modul în care pacientul a dispărut din patul său, deoarece el se afla în stare post-operatorie. 13 zile mai târziu, corpul mort al bărbatului a fost găsit în podul spitalului, acolo fiind o zonă izolată, aproape inaccesibilă, nimeni neavând nicio idee cum a ajuns acolo.

În momentul de față, poliția nu are vreun răspuns cum ar fi putut bărbatul să iasă din pat, şi să se urce în pod, într-o zonă greu accesibilă. S-a sugerat că probabil bărbatul a fost teleportat în pod, dar cine să fi făcut așa ceva? În timp ce teleportarea ar putea părea ceva ce se întâlneşte doar în seriale SF ca „Star Trek”, oamenii de știință au publicat recent o lucrare despre posibilitatea de a teleporta informații pe o anumită distanţă. Desigur, deocamdată nu e vorba de o ființă umană…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): iol.co.za


Lasă un comentariu