Un istoric britanic crede că George Washington (1732 – 1799), primul preşedinte american, ar fi fost consiliat de un extraterestru cu pielea verde. Totul s-ar găsi scris într-un jurnal de război…


Se ştie că primul preşedinte american a fost generalul George Washington (1732 – 1799). Foarte interesant, dar din jurnalul de război al lui Washington aflăm că acesta ar fi dat de fiinţe ciudate (o fi fost extratereștri spațiali!?), el crezând că e vorba de un trib de indieni exotici și îndepărtați. În jurnal se vorbeşte de o ambarcațiune rotundă şi strălucitoare, în pădurea înzăpezită din spatele Valley Forge, Pennsylvania, unde Washington a iernat cu armata sa continentală. Iar toate acestea le aflăm de la un istoric britanic (Quentin Burde din Edinburgh), care a avut acces la documente capturate pe care americanii nu le-au văzut niciodată.

Ambarcațiunea strălucitoare poate clarifica referirile ulterioare ale lui Washington cu privire la indienii cu pielea verde. S-a presupus că preşedintele şi generalul american se referea la un trib care folosea vopsea verde de război, dar Burde crede că „cei cu pielea verde” erau de fapt extratereștri spațiali care i-au oferit lui Washington sfaturi înțelepte, informații despre mișcările și tacticile trupelor britanice și poate chiar o tehnologie superioară care l-a ajutat să câștige războiul. Se poate spune astfel că extratereştrii s-au băgat într-un eveniment istoric uman important?

Oricine ar fi fost ei, Washington aștepta cu nerăbdare întâlnirile sale rare cu „pieile verzi”, care trăiau într-un glob strălucitor în pădure. Interpretarea obișnuită este că globul strălucitor era o cabană rotunjită, făcută din piei de animale care străluceau de la lumina focului din interior. Dar Burde spune că era un glob care plana şi dispărea, făcându-l să creadă că era vorba de o navă spațială. Dacă era vorba de o simplă cabană indiană, ea fie era acolo, fie nu. Dar, câteodată, în relatările istorice, „globul strălucitor” nu mai era prezent, ceea ce înseamnă că putea fi vorba de o navă spațială care făcea vizite ocazionale.

Istoricul britanic crede că Washington nu avea idee că ar avea de-a face cu creaturi de pe o altă planetă, ci probabil a crezut că vorbește cu un șef de război indian extrem de talentat sau cu un vraci cu puteri magice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO