Extratereştrii de pe Sirius ar avea trăsături asemănătoare cu cele ale unui leu şi, de aceea, ei au construit Marele Sfinx din Egipt – spun unele informaţii oculte


Sfinxul este o figură mitologică zoomorfă înfățișată ca un leu culcat cu cap uman. Își are originile în sculpturile din Vechiul Regat Egiptean pe care l-au preluat și grecii. Creaturi similare se găsesc și în Asia de Sud și de Sud-Est. În epoca decorativă europeană, Sfinxul a reînviat în Renaștere.

Desigur, cel mai cunoscut este Marele Sfinx din Egipt. Acesta este o statuie gigantică din calcar, înfățisând un leu cu cap de om. Statuia face parte din ansamblul monumentelor de pe platoul Giza, fiind situată la vest de fluviul Nil. Monumentul măsoară 73 de metri în lungime, 20 de metri în înălțime și 19 metri în lățime. Pe Sfinx nu există nicio inscripție care să reprezinte anul construirii. Unii egiptologi cred că a fost construit de către faraonul Khafra, având înfățișarea acestuia, dar unii egiptologi consideră că probabil a fost construit încă din era glaciară, probabil de către o altă civilizație mai veche și mai evoluată decât cea din urmă. Multe inscripții arată imagini cu niște mașinării zburătoare, care construiau piramidele și Sfinxul.

Precum spuneam mai sus, istoria oficială ne spune că chipul Sfinxului este considerat a-l reprezenta pe faraonul Khafra. Însă, conform unor informaţii oculte, Sfinxul îi reprezintă pe extratereştrii de pe Sirius, întrucât fiinţele de pe acest sistem stelar ar avea multe trăsături faciale asemănătoare cu ale unui leu și vrând să fie regi ai rasei umane, au adoptat leul ca simbolul lor de putere și fertilitate. Înainte de construirea Marii Piramide, siriusienii (extratereştrii de pe Sirius) ar fi ridicat o statuie mare a unui leu (Sfinxul) la o distanță mică față de locul unde a fost ridicată ulterior piramida.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO