„Oamenii sunt cele mai puternice ființe din Univers, pentru că au în ei ADN-ul celor mai înalte 22 de familii regale extraterestre” – susţine o incredibilă lucrare ezoterică


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un autor ezoterist, într-o lucrare halucinantă, ne face câteva dezvăluiri despre istoria omenirii:

– Majoritatea oamenilor nu au habar ce este în sângele pe care îl poartă. Dar adevărul este că rasa umană este cea mai înaltă linie de sânge regal a fiinţelor din acest Univers.

– Cu aproximativ 500.000 de ani în urmă, Federația Galactică a devenit preocupată de siguranța și supraviețuirea Federației și a speciilor umanoide. Există un război în desfășurare cu partea întunecată condusă de reptilieni. Dacă reptilienii câştigă, ei vor ucide toate rasele umanoide și le vor distruge ADN-ul, acesta fiind sfârșitul speciei umanoide.

– Specia umanoidă este considerată cea mai bună creație de către Federația Galactică. Oamenii au fost creați din ADN-ul lui Lyron – prima rasă care arată ca oameni (având corp uman și față cu aspect de leu).

– Există aproximativ 100 de linii de sânge regal care au alcătuit Federația Galactică. Aceste 100 de linii de sânge regale sunt conectate între ele în relații la distanță de milioane de ani.

– Există 22 de familii regale primitive care au creat cele 100 de linii de sânge regale ce alcătuiesc Federația Galactică. Cele 22 sunt cele mai mari dintre toate familiile regale din cadrul Federației. Aceste 22 de familii au însămânțat multe planete de-a lungul Univerdesului. Există câteva mii sau mai multe planete care sunt membre ale Federației Galactice.

– Reptilienii negativi au fost geloși pe această nouă specie, aşa că au jurat să o distrugă și să o omoare definitiv. Rasele reptiliene sunt super inteligente și sunt maestre în genetică, tehnologie și știință. Și nu-și doresc pe nimeni la fel de bun ca ei.

– Acesta a fost motivul pentru care Federația Galactică a fost creată deoarece acești reptilieni negativi înconjurau Universul cu navele lor stelare și când găseau o planetă, o distrugeau și îi înrobeau ființele. Deci, Federația Galactică a devenit partea care reprezintă Viața și Lumina, în timp ce Reptilianul reprezintă Moartea și Întunericul.

– Războiul dintre Lumină și Întuneric durează de 2 miliarde de ani.

– Cu aproximativ 500.000 de ani în urmă, Federația Galactică a venit cu un plan foarte autentic pentru a păstra ADN-ul celor 22 de familii regale primitive ale lor. Așa că au decis să creeze o nouă ființă numită OM, folosind ADN-ul celor 22 de familii regale primitive. Odată ce s-au înmulțit, oamenii au fost împrăştiaţi în tot Universul, pe fiecare dintre planetele care se află sub protecția Federației Galactice.

– În acest fel, dacă vor pierde vreodată războiul cu reptilienii, Federația Galactică va avea nevoie de un singur om pentru a restabili întreaga linie de sânge regală.

– Așa că a fost creat primii doi oameni de către zeii creatori principali: bărbatul a fost numit Iehova, iar femeia a fost numită Sofia. După crearea primului bărbat și a primii femei, ei au fost eliberați pe Pământ pentru a-și începe antrenamentul experimental.

– Planeta Pământ este un laborator uman gigantic sau o grădină zoologică umană pentru Federația Galactică, unde își desfășoară experimentul cu orice specie nouă creată, cum ar fi ființele umanoide, animalele, plantele, peștii și așa mai departe. Suntem urmăriți 24/7 de către extratereștri și ei se ascund în OZN-urile lor invizibile de pe cerul nostru. Ei pot vedea totul și pot citi mintea tuturor. Dar ei nu pot interacționa. Este legea liberului arbitru.

– Numele inițial al Pământului a fost Grădina Edenului, iar adevărata Grădină a Edenului este situată în interiorul Pământului, sub Antarctica, fiind cunoscută și sub numele de „Pământul interior”.

– Așadar, după crearea lui Iehova și Sofia, ei au fost eliberați pe Pământ pentru a-și începe formarea conștiinței și a sufletului ca o nouă specie. De obicei, durează mii de ani până când o nouă specie se dezvoltă. Atunci când o nouă specie a învățat cum să creeze o armă nucleară care să distrugă planeta și să învețe să zboare pe cer cu aripi ca o pasăre, acea specie este gata de absolvire. Atunci se va întâmpla Apocalipsa. Sensul cuvântului „Apocalipsă” este acela de dezvăluire a adevăratei naturi a lucrurilor care ar distruge toate minciunile.

– Iehova și Sofia au început să se înmulțească pe Pământ.

– Alţi extratereştri, pe nume Anunnaki, au decis să preia planeta Terra, rupând contractul lor cu Federația Galactică, după ce au descoperit că Pământul era plin de aur. Deoarece atmosfera planetei lor avea nevoie de ajutor, ei au decis să preia planeta cu forța.

– Această acțiune a Anunnakilor i-a înfuriat cu adevărat pe pleiadieni și a început un război în spațiu între pleiadieni și Anunnaki. Anunnakii au câștigat războiul în spațiu, iar Federația Galactică a pierdut controlul asupra planetei și asupra noii lor ființe create. Anunnaki au preluat controlul asupra planetei Pământ de atunci, până în urmă cu 3500 de ani, când au părăsit planeta noastră definitiv. Acesta este momentul în care Anunnaki a decis în sfârșit să redea controlul Pământului Federației Galactice și a făcut pace cu Federația Galactică.

– Când Anunnaki au preluat planeta, au început să extragă aur din Africa. După un timp, lucrătorii lor (aveau mai puțin de o mie de oameni), au început să se plângă că s-au săturat să facă lucrările miniere. Așa că Anunnaki au venit cu un plan pentru a crea o nouă specie puternică, dar puţin inteligentă, ca să nu să se ridice împotriva stăpânilor lor.

– Enki, care era zeul Anunnakilor pe Pământ, a fost și maestru genetician. El era un zeu super inteligent. cu pielea maronie, al cărui tată era Anu, zeul-tată Anunnaki, iar mama lui era Ki, o regină reptiliană foarte puternică care a distrus mulți regi reptilieni puternici și a ajuns la putere. Așa că Enki a venit cu un plan pentru a crea o nouă specie de la zero, folosind manipularea ADN-ului. Și această nouă specie va deveni noul lor lucrător minier.

– Rezultatul a fost nașterea uriașilor. Giganții erau foarte mari și puternici, dar erau foarte proști. Tot ce voiau să facă era să muncească, să mănânce și să doarmă. Ei măncau atât de mult, încât Anunnaki nu i-au putut hrăni, așa că au început să se mănânce între ei. Cum au rămas fără mâncare, giganţii au început să-i mănânce pe toți copiii lui Iehova și Sofia, cu excepția câtorva care au fost protejați de Anunnaki, şi care au scăpat în interiorul Pământului, construind o civilizația care există și astăzi. Una dintre aceste civilizații este situată sub Muntele Shasta din California.

– Enki a decis să-i omoare pe uriași și pentru asta a creat un potop distrugător. După ce i-au ucis pe uriași, Anunnaki au decis să creeze o nouă specie care să preia activitatea minieră. Aşa că au fost creaţi Adam şi Eva.

– Înainte ca Anunnaki să părăsească Pământul, Anu a creat un ultim potop pe care îl cunoaștem astăzi cu toții drept „Marele Potop”, pentru a ucide rasa umană sau descendenții lui Adam și Eva, dar când Enki a aflat despre planul părinților săi, el l-a instruit pe Noe să construiască o corabie fără știrea tatălui și a fratelui său. Așa că Anunnaki au creat potopul pentru a ucide toți oamenii și au plecat. Dar numai Noe și familia lui au supraviețuit și apoi s-au înmulțit din nou și au umplut pământul într-o mie de ani. Când Anunnaki s-au întors 3.500 de ani mai târziu, Anu și Enlil au fost foarte supărați să vadă că oamenii erau încă în viață și erau peste tot în lume.

– Enlil a devenit atât de furios pe Enki când a aflat că Enki a fost cel care a salvat oamenii, că a început să se războiască cu el. Aceasta a început războiul dintre Lemuria și Atlantida. Atlantida a fost condusă de Enlil, iar Lemuria a fost condusă de Enki.

– Enki a decis să facă ceva ce nu a fost niciodată permis de către Anunnaki și i-a înfuriat cu adevărat pe tatăl său, Anu și pe fratele său, Enlil. Enki a decis să creeze o ființă care va fi mai puternică, mai inteligentă și mai puternică decât Anunnaki, folosind ADN-ul OM-ului lui Iehova, apoi adăugând ADN-ul Anunnaki, ADN-ul reptilian al mamei sale și cel al unei maimuțe puternice şi inteligente, pentru a avea corpul mai puternic. Acest lucru a creat și cele două grupe de sânge pe care le avem astăzi. RH pozitiv și Rh negativ. RH pozitiv poartă proteina maimuță, iar RH negativ poartă ADN-ul pur al celor 24 de rase extraterestre.

– Dar apoi Enki a făcut ceva pentru a se asigura că Adam și Eva nu se vor ridica împotriva sa. În ADN-ul nostru, avem „pornite” numai 20 din cei 64 de codoni (coduri genetice). Dacă am reuşi să ne activăm toţi codonii, atunci am putea face lucruri „fantastice”, de la vindecare instantanee până la premoniţie, telekinezie sau teleportare.

– Enki știa că va veni o zi în care toate cele 44 de coduri genetice se vor reactiva într-o bună zi. Aşadar, oamenii sunt cele mai puternice ființe dintre toate ființele din Univers. Acest lucru poate suna arogant, dar acesta este adevărul de care nu suntem conștienţi. Deoarece oamenii poartă ADN-ul celor mai înalte 22 de familii regale, ADN-ul familiei regale Annunaki, ADN-ul celei mai puternice familii de reptiliene binevoitoare – familia Ki Royal, precum și ADN-ul celei mai puternice maimuțe sau King Kong. Acest lucru îl face mai puternic și mai inteligent.

– De partea oamenilor este zeul-extraterestru Enki, iar Enlil și Anu i-au urât pe oameni pentru că știau că această nouă specie va deveni cea mai puternică ființă împotriva căreia nu vor putea lupta.
Enki a fost zeul care l-a instruit pe Noe să construiască corabia, deoarece Anu și Enlil plănuiau distrugerea rasei umane folosind Potopul. Indiferent de ce a greșit Enki, ca parte a speciei Annunaki, el iubește cu adevărat oamenii și a făcut totul pentru a ne salva de Enlil și Anu. Dar cea mai importantă parte este viziunea lui de a crea cea mai puternică ființă din adăugând ADN-ul său și ADN-ul mamei sale, care ne-au pus deasupra tuturor celorlalți și, de asemenea, ne salvează.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

2 comentarii la „„Oamenii sunt cele mai puternice ființe din Univers, pentru că au în ei ADN-ul celor mai înalte 22 de familii regale extraterestre” – susţine o incredibilă lucrare ezoterică”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO