Textele de pe piramidele egiptene prezintă călătorii astrale în altă dimensiune?

  •  
  •  
  •  
  •  

pyramidsHaotice, întâmplătoare şi aparent nelegate între ele…dar ele se află în acelaşi loc, aşa că trebuie să fie legate. Experţii le consideră a fi doar formule magice şi „incoerente”. Dar aceste texte fac referire constantă la Cosmosul nostru şi la altă lume invizibilă care se înrudeşte cu a noastră. Soarele şi o forţă invizibilă sunt lucrurile centrale ale existenţei; în plus, există o afirmare constantă a măreţiei şi puterii paradisului, sau a altei existenţe. Iar Universul este văzut ca un ocean, realizat din apă.

Toate aceste lucruri de mai sus, le putem găsi inscripţionate pe piramidele egiptene, lucruri ce au o vechime foarte mare. Ele au fost realizate cu cel puţin 5.000 de ani în urmă, şi poate prezintă viaţa dintr-o altă dimensiune (dimensiunea a IV-a!?)

Să citim împreună din traducerea unei inscripţii egiptene:

„Re şi Thot, luaţi călătorul cu voi (…) ca el să stea acolo unde staţi şi voi (…) ca el să călătorească în locurile în care şi voi aţi fost (…) ca să se ducă în stuful şi în mlaştinile cerului nopţii. (…) Căci nu a plecat mort, nu a plecat viu (…) El merge prin regiuni şi locuri secrete (…) El trebuie să fie conştient de ocean (…) Roua stelelor îl purifică”.

Călătorul este o persoană vie? Căci faptul că se specifică clar în text că „nu este mort” pare o indicaţie a faptului că încă nu a decedat. În plus, ce reprezintă „stuful cerului nopţii”? Pe unde se duce acest călător? Ce lume vizitează el? O altă dimensiune inaccesibilă omului obişnuit? Iată întrebări asupra cărora nici cei mai mari egiptologi n-au ajuns la vreun consens.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page