Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce naiba s-a întâmplat în anul 2345 î.Hr.? Un impact major asupra Pământului i-a schimbat acestuia înclinaţia…

588

impact asupra PamantuluiDiscutam în postul acesta (Misterioasa Carte Oera Linda ne povesteşte cum lumea a fost devastată în anul 2193 î.Hr.) precum că Pământul ar fi fost devastat în anul 2193 î.Hr., an care ar corespunde cu sfârşitul unor mari civilizaţii ale Terrei. Dar geologii iau în considerare o altă dată, în jurul căreia s-ar fi produs ceva catastrofic pe Pământ.

Astfel, astronomul australian G.F. Dodwell a analizat înregistrările din mai multe discuri solare folosite de câteva civilizaţii timp de peste 4.000 de ani. Prin discurile solare pot fi măsurate latitudinile locale, cu ajutorul lungimii umbrei, în cele mai lungi şi în cele mai scurte zile ale anului. De asemenea, cu ajutorul acestor discuri poate fi calculată şi înclinaţia Pământului.

În mod normal, înclinaţia Pământului trebuie să varieze periodic între 22 şi 24,5 grade, pe o perioadă de 40.000 de ani, datorită atracţiei Lunii, Soarelui şi celorlalte planete asupra curburii terestre. Însă, unghiurile de înclinaţie din observaţiile vechilor discuri solare au avut deviaţii faţă de curba normală. Aceste deviaţii au fost observate din analiza discurilor solare de la templul egiptean Karnak, precum şi din alte locuri, toate acestea arătând o anomalie majoră a înclinaţiei Pământului în jurul anului 2345 î.Hr. Astfel, curba demonstrează clar matematic că în anul 2345 î.Hr. axa Pământului s-a schimbat brusc datorită unui impact major. Dar ce putea să fie? Enigma rămâne prezentă…

Orgoni Crystal