Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O formă de viață extraterestră misterioasă a fost găsită în interiorul unui meteorit din Sri Lanka


Cu mai mulţi ani în urmă, a fost dezvăluit faptul că un mic meteorit recuperat în Sri Lanka ar putea conține rămășițele fosilizate ale vieții extraterestre autentice. Astfel, pe 29 decembrie 2012, la câteva minute după ce a fost observată o minge de foc masivă de mai mulți martori peste Sri Lanka, un meteorit mare s-a dezintegrat în cer și a căzut în orașul Araganwila. Meteoritul colectat a fost ulterior oferit Centrului de Astrobiologie Buckingham și Universității Cardiff din Marea Britanie, pentru a fi studiat.

Ulterior, s-a descoperit că trăsăturile generale ale meteoritului sunt foarte similare cu cel care a căzut peste Danemarca pe 17 ianuarie 2009. S-a descoperit că acest meteorit este o componentă al unei comete care a dispărut în constelaţia Tauridelor; drept urmare, a fost legat de cometa Encke.

Ceea ce s-a descoperit în meteorit păreau într-adevăr a fi adevărate relicve ale vieții extraterestre pe Pământ. Scepticii, firesc, au contestat cercetarea, susținând că fosilele nu erau altceva decât o contaminare care a avut loc aici, pe Pământ. Deși atenția acestui subiect a scăzut de atunci, au fost efectuate mai multe cercetări pentru a determina originile autentice ale fosilelor. Această cercetare a dus la o lucrare care a fost publicată în revista „Journal of Cosmology”, în care se spun printre altele: „Raportăm descoperirea fosilelor de diatomee pentru prima dată într-o rocă meteorică carbonică, care a aterizat în provincia de nord a Sri Lanka în decembrie 2012”. (Diatomeele reprezintă o clasă de alge microscopice monocelulare brune-gălbui, cu corpul închis între două valve silicioase, de forma unui capac de cutie).

Acest lucru se traduce prin „am găsit oficial viață extraterestră pietrificată”. Faptul că elementele din cadrul structurilor se potrivesc aproape cu cele ale matricei înconjurătoare elimină contaminarea. Noile date despre diatomee fosilizate oferă un sprijin substanțial pentru teoria panspermiei cometare. Panspermia susține că viața se răspândește în Univers prin intermediul meteoriților, care poartă pe ei semințele vieții.

Constatările acestui studiu, precum și dovezile care îl susțin, pot crea noi perspective asupra realității în care trăim.


Lasă un comentariu