Poliedrele energetice din anii ’90: dispozitive cu proprietăţi extraordinare. Încă o invenţie a unui savant român, ce-a fost băgată la sertar?


Un număr al revistei „Flacăra” din 1995 ne anunţa că la 15 decembrie 1994, savantul prof. univ. dr. ing. Dinu-Ştefan Moraru, academician, a prezentat comunicarea „Serpentine autoreproducătoare conjugate cu poliedre energetice” în cadrul secţiunii „Biologia şi ştiinţele de graniţă”, la simpozionul organizat de Centrul de Cercetări pentru Tehnologii Ecologice.

Poliedrele energetice sunt executate din sârmă de cupru, grafit sau carton, şi au la bază sau pe muchii cinci cercuri cu raza în şirul lui Fibonacci. Ele concentrează energiile cosmice reuşind distrugerea microorganismelor putrefacţiei. Datorită acestor proprietăţi s-au reuşit: mumificarea cărnii, menţinerea cărnii în apă energizată timp de un an de zile (cu păstrarea nealterată a calităţii), menţinerea în viaţă a unui peşte într-o piscină energetică (peştele se roteşte, permanent, numai în sens invers a celor de ceasornic) şi conservarea perfectă – menţinerea transparenţei – a unui ochi de găină (aplicaţie realizată după ideea domnului ing. Ion Micu, inventator renumit din Baia Mare).

Ştie cineva ce s-a mai întâmplat de atunci cu aceste poliedre energetice? O altă invenţie spectaculoasă băgată la sertar?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock