Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cercetătorii au stabilit: dragostea poate dura şi o veşnicie

72

loveDacă la prima vedere, pare doar o poveste din vremea tinereţii bunicilor noştri, care îşi cântau iubirea, cât e ziua de lungă, în poezii sau scrisori, iată că s-a demonstrat, într-un final, negru pe alb: dragostea adevărată durează o viaţă. Şi dacă până acum existau voci care susţineau sus şi tare ca fiorii amorului dispar în nici doi ani de la începutul unei relaţii, specialiştii americani au finalizat un studiu care arată exact opusul: când e să se înfiripe, dragostea adevărată tine şi zeci de ani!

Romantici declaraţi sau nu, toată lumea crede în dragoste şi în partenerul perfect. Cercetătorii de la Universitatea Stony Brook din New York au realizat respectivul studiu asupra unor cupluri care au declarat că, în cazul lor, mai exista pasiune, deşi au trecut mai bine de două decenii de ani de când s-au cunoscut şi şi-au început relaţia. Potrivit CNN, oamenii de ştiinţă au scanat creierele cuplurilor care au rezistat mai bine de 20 de ani şi le-au comparat cu cele ale tinerilor abia îndrăgostiţi unul de celălalt. Aproximativ 10% din cuplurile mature aveau aceleaşi reacţii atunci când li se arătau fotografiile celor iubiţi, exact ca şi în cazul unora care abia îşi începuseră povestea de dragoste.
Potrivit unor cercetări anterioare, dragostea începea să dispară după nici un an şi jumătate. Mai mult, se spunea că sentimentul dispare complet după 10 ani.

Orgoni Crystal