O nouă descoperire a cercetătorilor referitor la genomul oamenilor moderni. Se demonstrează astfel că noi, oamenii, suntem creaţia zeilor / extratereştrilor din vechime?


Aşa cum scrie şi site-ul news.ro, un nou studiu publicat în revista „Science Advances”, doar 7% din genomul nostru nu este împărtăşit de strămoşii primitivi.

„Este un procent destul de scăzut”, a spus Nathan Schaefer, biolog la Universitatea California şi co-autor al articolului. „Acest tip de descoperire este motivul pentru care cercetătorii se îndepărtează de ideea că noi, oamenii, suntem atât de diferiţi de oamenii de Neanderthal”.

Cercetarea este bazată pe ADN extras din fosile ale oamenilor Neanderthal şi Denisovani, din urmă cu aproximativ 40.000 – 50.000 de ani, precum şi de la 279 de oameni moderni din întreaga lume.

Cercetătorii ştiau deja că omul modern împărtăşeşte o parte din ADN cu omul de Neanderthal, dar nu se cunoştea în mod exact procentul.

P.S. Eu am mai spus şi altă dată: cred că omul modern este realizat prin inginerie genetică, de către extratereştri zei / avansaţi, care au combinat ADN-ul propriu cu ADN-ul oamenilor primitivi care au trăit odată pe Pământ. Omul primitiv nu ar fi putut evolua de unul singur în omul modern de azi, aşa cum ştiinţa încearcă să ne convingă.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock