Site de secrete, stiinta si metafizica

Ce s-a întâmplat cu motorul fără combustibil al inginerului Basil Van den Berg?

5 65

În pofida faptului că mulţi oameni avizaţi declarau existenţa farfuriilor zburătoare drept o aiureală, s-au găsit destui care să ia de bune lucrurile acestea. Printre ei şi inginerul Basil Van den Berg, din Africa de Sud, care, bazându-se pe obiectele şi mesajele extraterestre atât de hulite, a reuşit să inventeze şi să construiască un motor fără carburant, căruia prestigiosul săptămânal Stern i-a acordat în numărul său din 29 aprilie 1962 un spaţiu larg.

Era vorba de un aparat antigravitaţional, pe care Van den Berg voia să-1 experimenteze în Mexic. De ce tocmai în Mexic, asta a refuzat s-o dezvăluie. Însă s-a întâmplat un lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit: când a început să se vorbească despre invenţia sa şi aceasta a devenit din ce în ce mai cunoscută, inginerul Van den Berg a dispărut pe neaşteptate, fără să lase vreo urmă. Acest incident curios şi, poate, dramatic, a fost interpretat în diferite feluri de cei care urmăreau cu interes lucrările lui Van den Berg şi a început chiar să se şoptească un lucru straniu, anume că ar fi fost răpit de fiinţe venite din afara planetei noastre. Alţii au emis opinia că ar fi fost sechestrat de o atotputernică companie industrială, ceea ce ar face să se presupună că în chestiunea OZN-urilor există interese mult mai mari şi mai statornice decât se consideră în mediile ştiinţifice de pe întreg globul.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie