Un mare meteorit a căzut în Tunisia! Acum jumătate de an, vă avertizam că în 2013 vor cădea mai multe corpuri cereşti decât în mod normal…

  •  
  •  
  •  
  •  

meteorit TunisiaIată o ştire de pe site-ul în limba arabă alikhbaria.com (ştirea e tradusă cu Google Translate!… altfel cine ar şti să traducă din limba arabă…)

„Radio Jewel FM” a declarat că un mare meteorit spaţial tocmai a aterizat în sudul Tunisiei, într-o zonă deşertică nepopulată din Remada. În regiune s-au auzit trei mari explozii. Unităţile Gărzii Naţionale şi militarii s-au deplasat în zonă pentru a confirma sau nu spusele lui Radio Jewel FM.”

Ştirea originală, însoţită de o poză a meteoritului, o putem găsi pe alt site de limba arabă, jawharafm.net. O fi oare chiar meteoritul original în imaginea din stâga articolului? Mai găsim acelaşi subiect şi pe site-ul în limba franceză tunisienenumerique.com (bine că e în limba franceză, căci nu mai am nevoie de Google Translate!):

„Radio Tataouine a oferit informaţii despre căderea unui meteorit, duminică, 15 septembrie 2013, la ora 20:15, la sud de Tunisia, în oraşul Remada (guvernoratul Tataouine). Localitatea tocmai fusese vizitată de Marzouki acum câteva zile!” (Fac aici o mică paranteză, amintând faptul că Marzouki este preşedintele Tunisiei).

Evenimentul a avut loc la puţin timp după ora 20, atunci când s-au auzit trei explozii în întreaga regiune, care se găseşte chiar în centrul unei zone militare-tampon, creată de armată. Locuitorii s-au speriat, ţinând cont de amploarea deflagraţiei, acest lucru provocând sosirea armatei la locul de impact; s-a aflat apoi că e vorba de un corp ceresc care a căzut într-o zonă nepopulată. Cu siguranţă, întreaga zonă va fi declarată una închisă!”

Dacă ştirea e adevărată, atunci înseamnă că iarăşi meteoriţii şi alte corpuri cereşti mari cad pe Pământ, după meteoritul căzut în Rusia pe 15 februarie 2013 (vezi ştirea “Secretele lui Lovendal” a avut dreptate! V-am avertizat încă de acum o lună să fiţi vigilenţi pe 15 februarie 2013 şi iată că în Rusia a căzut un meteorit…) Într-un alt articol din martie 2013 (Prea multe comete strălucitoare avem anul acesta! Prea mulţi meteoriţi cad în anul 2013 pe Pământ! Vine peste noi un gigantic obiect ceresc?) vă avertizam că anul acesta, 2013, vor cădea pe Pământ mai multe corpuri cereşti decât în mod obişnuit, şi iată că (se pare) că am avut dreptate…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu