Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Teribil! Hercolubus, planeta-cometă se apropie de Pământ şi va duce la sfârşitul umanităţii! Acest lucru o spune un cunoscut astronom ce a descoperit o mulţime de corpuri cereşti!

285

Hercolubus sfarsitul lumiiCarlos Munoz Ferrada a fost un cunoscut astronom, om de ştiinţă şi seismolog. Pentru mai mult de jumătate de secol, el a uimit lumea cu predicţiile sale astronomice şi geofizice. Una din predicţiile sale cele mai uimitoare a fost publicată în cotidianul “El Sur” din Concepcion, pe 19 ianuarie 1939. În acea zi, el a prezis că pe 24 ianuarie 1939, în jurul orei 7, un cutremur va devasta Chile, dar nimeni nu l-a crezut. Spre surprinderea tuturor, cu doar o eroare de 4 ore, un cutremur devastator a avut loc în Chile, ucigând peste 40.000 de oameni. Locuitorii au fost terorizaţi, iar totul a fost distrus. În minţile supravieţuitorilor, se afla memoria omului care prevăzuse cutremurul cu câteva zile mai devreme.

Dar, profeţiile lui Ferrada au continuat să se confirme de-a lungul timpului. Seriile de cutremure dintre 21 şi 25 mai 1960, puternicul tsunami care a lovit Alaska, marele cutremur din Ligua din 1965 sau cutremurul din 1985 din Chile… sunt câteva din dezastrele prezise corect de Ferrada, dar care oamenii de ştiinţă nu au găsit vreo explicaţie.

Acest om de ştiinţă genial a creat uimire în astronomia modernă. Prin calculele sale, el nu numai că a prezis o mulţime de cutremure, dar şi explozii geotermale, precum şi schimbări climatice din întreaga lume. De asemenea, el a descoperit numeroase noi corpuri cereşti, descifrându-le traiectoriile, masele, culorile, coordonatele siderale şi mişcările orbitale, cu o acurateţe uimitoare, înainte ca acestea să fie observate de marile telescoape ale lumii. Aceste descoperiri au creau uimire în rândul astronomilor, Societatea Regală Astronomică din Londra a declarat că…“ca urmare a cazului ciudat al dlui Munoz Ferrada, toate noile comete descoperite trebuie să poarte numele celor care le-au calculat prima dată, şi nu numele celor care le-au descoperit din întâmplare prin telescop.”

Munoz Ferrada a fost primul care a oferit cunoştinţele sale privind traiectoria şi anomaliile ale faimoasei comete Halley, atunci când ea va trece prin sistemul nostru solar. El a indicat faptul că în ultima clipă cometa îşi va schimba viteza şi se va apropia de Soare. Într-adevăr, acest lucru s-a întâmplat pe 12 februarie 1996, atunci când cometa strălucitoare a petrecut mai mult timp în apropierea Soarelui, la 85 de milioane de kilometri distanţă.

După circa 60 de ani de cercetare, acest mare om de ştiinţă zguduie din temelii fundaţiile astronomiei moderne, iar la vârsta de 90 de ani el a rupt tăcerea pentru a revela traiectoria şi consecinţele dezastruoase ale lui Hercolubus, cometa-planetă aşa cum el o numeşte.

Reporter: E foarte interesant faptul că dvs. aţi făcut un studiu şi aţi calculat orbita acestei comete-planetă. Dvs. o chemaţi aşa, pentru că mişcarea sa credeţi că nu e un lucru normal.

Munoz Ferrada: Este o cometă-planetă pentru că are o traiectoria eliptică, asemenea unei comete. Şi, pentru că are o masă mare, este o planetă. Este o planetă ce are are o coadă.

Munez Ferrada explică faptul că acest mare corp ceresc ce se apropie de noi nu respectă legile precise ale mecanicii cereşti. El are o orbită eliptică, traversând o zonă cuprinsă între Soarele nostru şi o “Stea moartă”, aflat la o distanţă de 32 de miliarde de kilometri (presupun aici că astronomul Ferrada se referă la “companionul Soarelui nostru”, despre care am vorbit în acest articol: Precesia echinocţiilor, fenomenul care demonstrează că Soarele nostru are un companion). Hercolubus are trei viteze de mişcare, una dintre ele (de 92 de kilometri pe secundă!) o are în jurul “Stelei moarte”. O altă viteză (de 76 kms) o are în jurul Soarelui nostru, iar cea de-a treia (300 kms) o are jumătate din orbita sa.

Omul de ştiinţă crede că, în curând, Hercolubus va putea fi observată cu ochiul liber. Ea va crea multe confuzii în lume… astronomii vor spune, de exemplu, că noi vom vedea Marte sau altă planetă, dar, în realitate va fi Hercolubus.

Reporter: Ce consecinţe va avea Hercolubus asupra planetei noastre?

Munoz Ferrada: Cele mai dezastruoase. Am calculat trei cutremure majore în lume, de seismicitate apropiată: unul în nordul coastei Mediterane, între Franţa şi Spania, al doilea în sudul coastei Pacificului de sud (pe teritoriul statului Chile), iar al treilea în zona Sumatra, Java şi Borneo (Indonezia). În aceste locuri se vor produce cutremure de natură vulcanică. Câmpul gravitaţional imens pe care îl va aduce această cometă, care nu ne-a mai atins de peste 13.000 de ani (atunci când ne-a scufundat Atlantida) va produce o mare schimbare.

Reporter: Marea schimbare datează din 1940, atunci când aţi studiat această cometă, nu-i aşa? Iar această schimbare se va referi şi la oameni?

Munoz Ferrada: Va fi o schimbare fizică şi umană.

Reporter: Se spune că se vor schimba şi polii magnetici ai Pământului…

Munoz Ferrada: Sunt atât de multe schimbări, faţă de care umanitatea nu este pregătită din păcate. Dar, schimbarea vine. Distrugerea vine. Şi, peste toate, va afecta umanitatea în existenţa şi subzistenţa sa.

Teribil!

Orgoni Crystal