Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Apar din nou bubuiturile misterioase în România! De data aceasta e vorba de un boom de deasupra Galaţiului…


Ziarul „Monitorul de Galaţi” scrie următoarea ştire:

„Populaţia municipiului Galaţi a intrat în panică după ce, marţi, 16 mai, în intervalul orar 16.45 – 17.00, o bubuitură puternică a zguduit întreg oraşul. Zgomotul asurzitor care a zgâlţâit puternic geamurile locuinţelor din oraş a fost auzit şi în localităţile apropiate precum Smârdan, Schela, Vânători şi chiar Brăila.

Reporterii noştri au contactat toate instituţiile abilitate care ar putea să aibă o explicaţie pentru acest zgomot, însă toţi au negat. ISU şi Ambulanţa Galaţi precizează că nu au primit apeluri care să sesizeze vreo explozie sau alt incident care să poată genera un sunet atât de puternic. ISU Galaţi a contactat şi alte instituţii care au precizat că nu a fost nicio aplicaţie în Poligonul Smârdan, iar reprezentanţii Arcelor Mittal neagă că ar fi vreun incident pe platforma siderurgică”. 

Interesant e faptul că anul trecut (2016) s-au auzit o serie de bubuituri misterioase deasupra Iaşului. Ca şi ipoteze, ar fi:

* e un experiment al Armatei americane cu “tunul cu zgomote înfiorătoare”, o nouă armă al cărui zgomot seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament sau…

* s-a format o “gaură de vierme” deasupra teritoriului României, adică o formaţiune care “îndoaie” timpul şi spaţiul şi care ar fi putut fi creată de avansate civilizaţii extraterestre pentru a călători din alte sisteme solare sau galaxii pe Terra. O asemenea “gaură de vierme” poate fi însoţită cu un zgomot extrem de puternic.

Desigur, ar putea fi vorba şi de „boom-ul sonic” produs de avioanele supersonice, ce provoacă unde de şoc ca urmare a depăşirii vitezei sunetului.

 

 


Lasă un comentariu