Bombardierul invizibil american B-2 foloseşte tehnologia anti-gravitaţională?

  •  
  •  
  •  
  •  

Recent, a apărut un articol în Jane’s Aviation Weekly care susţinea că bombardierul nuclear Stealth B-2 foloseşte, de fapt, în prezent un sistem de propulsie electrogravitic. Paul A. LaViolette a făcut studii considerabile asupra utilizării de tehnologii – electrogravitice de către Aviaţia americană, care a realizat cercetări secrete în cadrul Proiectului Negru cu privire la acest subiect încă din 1954. LaViolette susţine că electrogravitica ar fi fost pusă în practică în realizarea bombardierului de tehnologie avansată B-2 pentru a furniza un mod de propulsie auxiliar exotic. Această concluzie este bazată pe recenta dezvăluire a faptului că B-2 îşi încarcă la un voltaj ridicat atât marginea de dirijare a aripii, cât şi curentul de evacuare jet. Ionii pozitivi emişi de către marginea de dirijare a aripii ar produce un înveliş parabolic de ioni, încărcat pozitiv, în faţa navei, în timp ce ionii negativi introduşi în curentul său de evacuare ar forma o încărcătură spaţială negativă în urma sa cu o posibilă diferenţă de 15 milioane de volţi în plus.

O astfel de încărcătură spaţială atât de diferenţială ar declanşa un câmp gravitaţional artificial, care ar induce o forţă nereactivă asupra navei aeriene, în direcţia polului pozitiv. Un astfel de impuls electrogravitic ar permite navei B-2 să funcţioneze cu o eficienţă de propulsie supraunitară când ar rula cu viteze supersonice. Pe data de 9 martie, 1992, revista Aviation Week And Space Technology a dezvăluit în mod surprinzător că B-2 îşi încarcă electrostatic curentul de evacuare şi marginile de dirijare ale constituţiei sale tip aripă. Cei care sunt familiari cu aceste cercetări vor realiza de îndată că această declaraţie este echivalentă cu cea conform căreia B-2 poate funcţiona ca o navă aeriană anti-gravitaţională. Aviation Week a obţinut informaţiile publicate despre B-2 de la un grup restrâns de oameni de ştiinţă şi ingineri renegaţi, de pe coasta de vest, care fuseseră asociaţi în trecut cu proiecte de cercetare sumbre.

Prin lansarea acestor dezvăluiri, aceşti oameni de ştiinţă au încălcat un cod al tăcerii ce rivalizează cu cel al Mafiei. Aceştia şi-au asumat riscul deoarece au simţit că era important, din motive economice, să se facă eforturi pentru a desecretiza anumite tehnologii negre pentru uz comercial.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu