Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pământul poate fi înghiţit oricând de gaura neagră din interiorul său … Sfârşitul lumii poate veni şi mâine!

285

blankDe ce miezul Pământului pare că se învârte atât de repede de parcă a scăpat de sub control, cu o viteză ce nu a fost înregistrată niciodată până în prezent? Un geolog de renume mondială vine cu o teorie absolut şocantă: în interiorul Pământului se află o gaură neagră ce este responsabilă pentru toate schimbările Pământului.

Geofizicianul Arnaud Chulliat de la Institutul de Fizică a Pământului din Paris crede că această gaură neagră care se află în interiorul Pământului poate declanşa efectiv iadul pe Pământ. Chulliat, care a avut un discurs electrizant la reuniunea Asociaţei Americane de Geofizică din anul 2009 în San Francisco, s-a focalizat pe subiecte ca anomaliile câmpului geomagnetic şi fluxul periculos al acestui câmp. El a declarat că magnetismul Pământului influenţat de gaura neagră înveleşte Pământului într-o matrice complicată de energie luminoasă. Câmpul magnetic interacţionează şi cu Soarele şi poate fi influenţat şi de schimbările curenţilor oceanici.

Dar miezul Pământului ar conţine un element secret terorizant, o forţă fizică care a adus viaţa pe Pământ, dar care, în mod ironic, aduce şi sfârşitul. Unii au denumit această forţă masivă drept “inima neagră”.

Conform dovezilor aduse de geologul francez, acesta crede că miezul rotitor al Pământului este înconjurat de un “uragan” de particule atomice încărcate ce sunt controlate de o gaură neagră. Datorită faptului că această gaură neagră se roteşte în centrul miezului, particulele creează un câmp electric masiv. Conform acestui scenariu, câmpul geomagnetic are încărcările sale dipolare localizate în Antarctica.

Într-un scenariu mai ameninţător, e posibil ca această gaură neagră să nu fie una staţionară. E posibil ca această mică gaură să se deplaseze într-o parte şi în alta, asemeni limbii unui clopot. Odată ce gaura neagră se apropie de suprafaţă, ea ar putea fi atrasă înapoi către centrul planetei, să cadă în interior, să capete viteză şi să alunece în cealaltă parte a Pământului. Acest proces s-ar putea repeta milioane de ani, până când materia va fi înghiţită de gaura neagră, distrugând astfel Pământul. Dacă gaura neagră ar înghiţi Terra, marea majoritate a planetei ar dispărea în câteva ore… Nimeni nu ştie când acest eveniment s-ar putea întâmpla. Poate chiar mâine…

În videoclipul de mai jos, puteţi vedea cum Pământul va fi înghiţit de gaura neagră.

Orgoni Crystal