Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În partea întunecată a Lunii se află oraşe cu clădiri metalice, ceramice şi negre

500

blankPriveam câteva din fotografiile preluate de sonda spaţială NASA Lunar Reconnaisance Orbiter, până când am ajuns la unele poze pe care nu le văzusem înainte. Ele dezvăluie parţial partea întunecată a Lunii; de fapt se numeşte aşa, întrucât omul de pe Pământ nu poate vedea niciodată această secţiune a Lunii, deşi o zonă din ea este luminată de razele Soarelui.

Priviţi mai jos imaginea mărită de la începutul articolului. Punctele albe, pe care mulţi oameni neexperimentaţi în arta fotografică, le-ar spune că sunt doar “pete fotografice” sunt reale. Iar dovada existenţei lor o constituie umbrele pe care aceste puncte albe le lasă.

blank
Click pe imagine pentru marire

În continuare, veţi putea observa că există o formaţiune neobişnuită al acestor puncte albe. Acestea sunt despărţite simetric în spaţiu şi sunt apropiate una de cealaltă. Şi asta întrucât vă uitaţi la… oraşele de pe Lună!

Există trei tipuri de clădiri pe care le-am identificat pe Lună:

(1) Clădirile metalice – care au unghiuri asemenea clădirilor de pe Terra, dar care sunt mult mai mici comparativ cu celelelalte două.

(2) Clădirile ceramice albe. Acestea au geamuri negre, iar suprafaţa clădirii este atât de strălucitoare, încât lumina pare că se reflectă pe suprafaţa lor. Forma lor este rotundă sau ovală; niciodată nu veţi găsi unghiuri ascuţite.

(3) Clădirile negre. Sunt cele mai neobişnuite şi par a fi nişte structuri biomecanice. Nu au nicio suprafaţă reflectivă, sunt masive, având până la câţiva kilometri înălţime. Au adesea mici clădiri în apropierea intrărilor lor, cu mai multe tuneluri (de obicei 4-8).

P.S. Deşi am scris acest articol la persoana I singular, nu eu sunt autorul lui, ci Scott C. Waring. E nebun, nu-i aşa? Dar poate că omul are dreptate…

Orgoni Crystal