Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Profesorul Michiu Kaku spune că Apocalipsa va veni nu în 2012, ci în 2036, atunci când asteroidul Apophis ne va distruge

256

blankPovestea romanţată a asteroidului Apophis dă bătăi de cap publicului pasionat de asemenea evenimente astronomice. Asteroidul Apophis a fost descoperit în decembrie 2004 şi, conform calculelor iniţiale, el ar putea lovi Pământul în aprilie 2029; dacă însă acest eveniment nu s-ar întâmpla, atunci, după un ocol de 7 ani, asteroidul ar avea şi mai mari şanse de a se ciocni cu Terra în anul 2036. Citiţi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/asteroidul-apophis-zeul-raului-si-distrugerii-va-lovi-pamantul-in-2029/.

Ceva mai târziu, NASA a anunţat că şansele ca asteroidul Apophis să lovească Pământul au scăzut foarte mult, de la o şansă la 45.000 la una la 250.000 (https://www.lovendal.ro/wp52/putem-rasufla-usurati-sansele-ca-asteroidul-apophis-sa-ne-loveasca-in-2036-au-scazut-foarte-mult/). Sunt foarte curios cum au calculat aceste probabilităţi… Ruşii nu se lasă mai prejos şi cred în continuare că Apophis se va ciocni cu Pământul în anul 2036 (https://www.lovendal.ro/wp52/intalnire-secreta-a-rusilor-pentru-a-salva-planeta-de-asteroidul-apophis-in-2036/), organizând pentru aceasta un consiliu ştiinţifico-tehnic secret. Ruşii au calculat că ciocnirea asteroidului cu Terra ar crea un deşert de mărimea Franţei. Între timp, profesorul Leonid Sokolov, de la Universitatea din Sankt Petersburg, a calculat că, după ce asteroidul va trece pe 13 aprilie 2029 la numai 38.000 de kilometri de Pământ, pe 13 aprilie 2036 Apophis se va ciocni cu Terra (https://www.lovendal.ro/wp52/rusii-cred-in-continuare-ca-apocalipsa-va-veni-pe-13-aprilie-2036-cand-asteroidul-aphopis-se-va-ciocni-cu-pamantul/).

Acum, ne vom întoarce puţin la profesorul Michiu Kaku, un celebru fizician american de origine japoneză, autorul cărţii “Fizica viitorului” şi cu care cititorii site-ului “Secretele lui Lovendal” au făcut cunoştinţă cu teoriile sale în două articole: https://www.lovendal.ro/wp52/un-fizician-american-crede-ca-in-curand-vor-avea-loc-cutremure-devastatoare-in-lume/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/omul-va-scapa-de-sfarsitul-lumii-migrand-intr-un-univers-paralel/. El a previzionat în ianuarie 2011 că în Tokyo va avea avea loc un cutremur devastator în perioada imediat următoare, profeţie care s-a împlinit pe 11 martie 2011 (din păcate).

În videoclipul de mai jos, într-un interviu acordat unei televiziuni americane, profesorul Michiu Kaku ne vorbeşte despre posibila catastrofă dintre Apophis şi Terra. Să vedem ce ne spune dl Kaku:

* Catastrofa va avea loc vineri, 13 aprilie 2036 şi va distruge teritorii întregi: Germania, Franţa, Anglia sau toată partea de nord-est a Statelor Unite;

* Prima oară, Apophis va trece sub sateliţii pământeni care înconjoară Pământul în anul 2029;

* În 2036, asteroidul Apophis va lovi cu forţa a 100.000 de bombe Hiroshima, catastrofa fiind cu mult peste ce ne putem noi imagina;

* Agenţia spaţială rusă crede că ar putea distruge asteroidul, dar cum să facem acest lucru? Cu un laser gigant? E foarte greu. Cu o navetă spaţială NASA? Dar acest tip de navetă spaţială se poate învârti în jurul planetei şi nu poate ajunge în spaţiul cosmic îndepărtat. Oricum, cu cât îl distrugem mai departe de Pământ, cu atât mai bine va fi pentru soarta Pământului.

* Apophis este prima ameninţare serioasă majoră cu care se confruntă omenirea contemporană cu corp ceresc.

* Dacă asteroidul va lovi Pământul, el va afecta rotaţia Pământului. Prima dată va exista o undă de şoc de 30-40 kilometri şi apoi vor apărea furtuni de foc. Zona devastată va fi cuprinsă între 800 şi 1.500 de kilometri.

* Prima dată când va trece asteroidul în anul 2029, o va face chiar prin atmosfera Pământului. Vor avea loc frecări şi noi nu ştim exact ce s-ar putea întâmpla în anul 2029.

* Michiu Kaku crede că în 2012 nu va avea loc sfârşitul lumii, ameninţarea cea mai mare fiind de fapt anul 2036. Aşa că nu divorţaţi, nu vă ruinaţi viaţa, nu vă faceţi de cap, căci sfârşitul lumii nu va fi în 2012, ci în 2036…

Orgoni Crystal