Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un om de ştiinţă rus crede că o sondă sovietică din anul 1982 a fotografiat pe Venus fiinţe vii, printre care şi un scorpion!

230

blankUn articol publicat în revista “Solar System Research”, adică “Cercetarea sistemului solar”, prezintă mai multe obiecte care se aseamănă cu nişte fiinţele vii, toate acestea fiind detectate pe fotografiile realizate de o sondă spaţială rusească care a ajuns în anul 1982 pe planeta Venus, anunţă ediţia în engleză a agenţiei de presă ruseşti Ria Novosti.

Leonid Ksanfomaliti, de la  Institutul de Cercetare Spaţială din cadrul Academiei de Stiinte a Rusiei, a fost cel care a publicat cercetarea, după analiza fotografiilor realizate de sonda sovietică Venus-13. Pozele prezintă câteva obiecte, care, conform lui Ksanfomaliti, seamănă cu “un disc”, “o cârpă neagră” şi “un scorpion”. Toate acestea “apar, se schimbă şi dispar”, crede omul de ştiinţă rus, referindu-se la schimbarea locaţiei lor şi a urmelor lăsate pe teren în fotografii diferite.

“Dacă uităm teoriile curente cu privire la inexistenţa vieţii pe Venus, putem îndrăzni în a sugera că toate caracteristicile morfologice ale obiectelor ne permite să spunem că ele sunt vii”, a declarat Ksanfomaliti.

Precum se ştie, nu există date care să ateste existenţa vieţii pe Venus, unde temperatura solului este de 464 grade Celsius.

Orgoni Crystal