Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Viitorul iPhone va avea raze laser… aşa promite Apple! Ca în filmele cu James Bond!


telefon raza laserUn dispozitiv care emite raze laser sună ca fiind ceva dintr-un film cu James Bond. Dar mass-media britanică scrie că Apple se află în curs de dezvoltare a unui sistem nou, bazat pe razele laser, ce poate fi adoptat într-un iPhone viitor. Totuşi, dacă suntem fani ai lui 007, să nu credem că iPhone-ul cu laser va tăia cătuşe sau va face găuri în perete (aşa cum apare în filmele cu James Bond), ci va fi capabil să fie utilizat pentru a scana mediul înconjurător și a face ulterior o hartă.

Un dispozitiv cu laser va fi instalat în interiorul iPhone-ului, și, împreună cu senzori de miscare încorporaţi, va fi utilizat pentru a genera o hartă a oricărei suprafețe unde este îndreptat. iPhone-ul va fi echipat cu senzori pentru detectarea luminii reflectate, oferind informații despre suprafețele obiectelor. „Telefonul cu laser” va fi capabil să măsoare distanța și să creeze hărţi 3D ale unor încăperi sau chiar clădiri, care necesită în prezent un echipament foarte voluminos pentru a fi realizate.

Planurile lui Apple privind „iPhone-ul cu laser” au fost dezvăluite după ce compania a depus o cerere de brevet la Oficiul American de Invenţii şi Mărci. Acest lucru crește probabilitatea ca, în viitor, iPhone-ul să fie conectat la o imprimantă 3D. Aţi putea astfel copia obiectul dvs. preferat sau o componentă importantă. Tehnologie laser Apple ar putea fi, de asemenea, utilizată în alte dispozitive portabile, ca de exemplu iPad-uri sau laptop-uri.

P.S. Eu, personal, aştept telefonul care să poată proiecta imagini virtuale realiste, astfel încât, în timp ce vorbim la telefon, să vedem în spaţiul de lângă noi şi persoana cu care vorbim, de parcă s-ar afla lângă noi.


Lasă un comentariu