Din secretele incidentului OZN de la Roswell: Stalin a păcălit lumea, transformând cobaii umani în „extratereştri”


În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropiere de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA, în iunie sau iulie 1947. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit. Armata Statelor Unite ale Americii susține că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program secret numit Mogul.

Dar, într-o carte scrisă de jurnalista Annie Jacobsen, colaboratoare la „The Los Angeles Times Magazine” şi specializată în servicii secrete, după ce a intervievat 74 de foşti lucrători din domeniul serviciilor, Annie afirmă că la baza incidentului Roswell s-ar afla Stalin şi medicul nazist de tristă faimă Iosif Mengele.

Stalin a conceput un război psihologic, care să aibă efectele obţinute neintenţionat de scriitorul britanic Orson Wells, cu scenariul sau radiofonic „Războiul Lumilor”, din anul 1938, când toată America a fost cuprinsă de panică la propriu, crezând că este invadată de extratereştri. „Publicul” ţintă al lui Stalin era tot poporul american.

Ruşii reuşiseră să pună mâna pe un aparat de zbor nazist, un Horten HO 229, pe care l-au făcut să semene cu un OZN. Mai greu a fost cu piloţii miniaturali, cu aspect grotesc. De aceea a apelat la dr. Mengele şi la experienţele sale inumane pe prizonieri. Mengele i-ar fi cerut lui Stalin să-i pună la dispoziţie un laborator de eugenie, în schimbul obţinerii micilor monştri, care să treacă drept extratereştri.

Oamenii lui Stalin îl contactaseră pe Mengele în America de Sud, unde se ascundea sub o falsă identitate. Iosif Mengele a părăsit lagărul Auschwitz în ianuarie 1945 şi a dispărut o vreme, lucrând, se pare, pentru sovietici. Americanii şi-au dat repede seama de „farsă”. Iniţial, s-au încurcat în explicaţii privind „captură” de la Roswell, dar după ce i-au studiat pe piloţii „extratereştri”, au ajuns la concluzia că erau doar nişte cobai umani. În timp, au revenit la varianta cu extratereştri, că le pica mai bine.


Lasă un comentariu