Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un oraş vechi de peste 20 de milioane de ani s-ar putea să se afle sub gheţurile Antarcticii!

  •  
  •  
  •  
  •  

O echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea Columbia, au început în anul 2001 o serie de explorări aeriene, de la altitudine mică, deasupra lacului Vostok din Antarctica, cu scopul de a cartografia activitatea gravitaţională, magnetică şi termală de sub stratul de gheaţă ce acoperă lacul. În timpul acestei cercetări, ei au făcut o descoperire uimitoare: o gigantică anomalie magnetică a fost descoperită acoperind întreaga porţiune de sud-est a lacului. Aceasta remarcabilă anomalie, discrepantă faţă de restul lacului, are în măsurători peste 1.000 de nanotesla (o valoare semnificativă comparativ cu variaţiile zilnice ale câmpului magnetic al planetei noastre). Ea ar putea fi cauzată de „procese naturale”.

Astfel, cercetătorul Michael Studinger crede că întreaga crustă a Pământului din vecinătatea lacului este pur şi simplu mai subţire sub această secţiune a Antarcticii decât restul. Acest lucru ar explica anomalia locală magnetică.

Geologul Ron Nicks nu crede însă în această teorie. El spune că subţierea crustei ar încălzi-o şi, astfel, ea ar diminua (şi nu ar amplifica) câmpul magnetic al Pământului. Geologul mai crede că o asemenea anomalie ar putea fi cauzată de o acumulare de metale care s-ar găsi în cazul ruinelor unui oraş străvechi şi îngropat!

Un oraş străvechi sub gheaţă!? O asemenea descoperire ar fi cu adevărat uimitoare, şocând multă lume!

Sursa: www.enterprisemission.com

P.S. În februarie 2012 am prezentat o ştire despre cum ruşii sunt pe punctul de a ajunge în lacul Vostok, situat sub gheaţa de sub Antarctica (https://www.lovendal.ro/wp52/rusii-aproape-ca-au-ajuns-in-lacul-vostok-de-sub-gheturile-antarcticii-ce-forme-misterioase-de-viata-vor-gasi-daca-vor-aparea-microbi-letali-pentru-om/). Acest lac întunecat şi vast este fascinant, căci aici lumina nu a mai pătruns de 20 de milioane de ani. Găsirea unor urme a unor civilizaţii de mult apuse, lângă ţărmul acestui lac, ar pune total la îndoială teoriile conform cărora omul preistoric ar fi apărut acum 1,8 milioane de ani.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu