În 30 de ani, maşinile vor fi mai inteligente decât oamenii, preluând conducerea lumii! Noi, fiinţele umane, vom deveni cyborgi… Există un plan secret pentru anul 2045?


cyborg 2045Fizicianul și autorul cărţii „Revoluţia Inteligenţei Artificiale”, Louis Del Monte, consideră că noua tehnologie de inteligenţă artificială va amenința supraviețuirea omenirii, și în 30 de ani, probabil, cea mai influentă specie de pe Pământ nu va mai fi omul, scrie site-ul International Business Times.

Del Monte crede vom deveni cyborgi, adică parţial oameni, parţiali maşini. Mașinile (roboţii) au devenit deja parte din viața noastră: membrele artificiale au fost înlocuite cu ale noastre, iar fără computere și alte gadget-uri (smartphone-uri, tablete etc.) ne simţim ca şi cum am fi handicapaţi. Mașinile sunt cele care ne ajută în zilele noastre pentru a îmbunătăți productivitatea și calitatea vieții. De asemenea, ele ne ajută să facem progrese mari în domeniul tehnologiei medicale.

Del Monte este preocupat de faptul că maşina va deveni mai inteligentă decât omul, iar în acest caz ar putea apărea un scenariu terifiant de conflict om vs maşină. Şi asta pentru că maşinile ar putea fi la fel de imprevizibile și de periculoase ca şi oamenii. Cercetătorul a declarat: „Astăzi nu există nicio legislație cu privire la cât de multă inteligență poate avea o mașină, cât de interconectată poate fi. Dacă trendul acesta continuă, tendința va deveni exponențială. Din momentul în care inteligenţa maşinii va fi mult mai mare decât inteligenţa umană, atunci omul nu va mai fi specia de top, ci maşina„. Del Monte mai avertizează mașinile vor începese protejeze, prin achiziționarea unor astfel de capacități și ar putea să-i perceapă pe oameni ca fiind dușmani. Predicția sa este aceea între 2040 și 2045, mașinile vor deveni superioare inteligenței umaneCercetătorul mai spune: Nu va fi scenariul dinTerminator, adică un război între oameni şi maşini. În prima parte, mașinile vor căuta să-i transforme pe oameni în cyborgi”.

P.S. Eu nu înţeleg o chestie. Şi în acest articol se vorbeşte de 2045 ca fiind anul de răscruce pentru omenire. Un expert în inteligenţă artificială vorbea recent că până în 2045, toţi oamenii vor deveni şomeri (vezi articolul meu din februarie 2014: Până în 2045, toţi vom fi şomeri, căci toate meseriile vor fi înlocuite de roboţi! Chiar şi doctorii şi profesorii vor dispărea… Eu mi-aş dori ca roboţii să-i înlocuiască pe toţi politicienii!). La Congresul Mondial al Viitorului din New York din 2013 s-a vorbit despre uploadarea creierului uman în calculator (Gluma se îngroaşă! Chiar se doreşte până în 2045 transformarea omului în android! Dar noi vrem să fim nemuritori ca oameni, nu ca roboţi…). În august 2012, vorbeam în alt articol despre un om de ştiinţă rus, pe nume Dimitri Iţkov (ce deţine şi site-ul 2045.com), care propunea un proiect bizar, realizabil până în anul 2045, prin care omul să devină nemuritor, prin crearea unor avatari umani holografici, perfect funcţionali, conştiinţa fiind transportată într-un creier artificial (Bogaţii lumii vor trăi veşnic prin “avatari umani holografici” ce vor fi realizaţi până în 2045).

Precum se observă, totul e legat de anul 2045, văzut ca un an de referinţă pentru transformarea omului în cyborg sau android. Exista oare un plan secret al puterii oculte pentru aşa ceva?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO