Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Bogaţii lumii vor trăi veşnic prin “avatari umani holografici” ce vor fi realizaţi până în 2045

193

blankÎntr-un articol de pe site-ul almeea (http://www.almeea.com/cine-vrea-sa-traiasca-vesnic-in-20-de-ani-omul-va-deveni-nemuritor-si-va-avea-in-el-doar-organe-artificiale/), se vorbeşte despre posibilitatea ca omul să trăiască veşnic, ca urmare a posibilităţii folosirii organelor artificiale.

Dar acest vis de a deveni nemuritori îi preocupă în special pe oamenii bogaţi şi pe cei care deţin controlul lumii; ei îşi doresc astfel să conducă etern această lume şi să se bucure veşnic de bogăţii. Visul acestora poate deveni realitate până în anul 2045, conform unui proeminent om de ştiinţă rus, Dimitri Iţkov, aşa cum putem afla de pe site-ul său 2045.com.

Adesea văzută ca o teorie a conspiraţiei sau un SF bizar, procesul nemuririi umane implică generarea unor avatari umani holografici, perfect funcţionali, şi transportarea conştiinţei într-un creier artificial. Întregul proces al nemuririi ar fi gata până în 2045, dar transplantul unui creier uman într-un corp artificial va fi disponibil în doar 7 ani.

Pe site-ul său, Dimitri Iţkov cere contribuţia bogaţilor lumii pentru a accelera planul său. În schimbul contribuţiei lor, bogaţii vor fi recompensaţi cu “tehnologia nemuririi”, astfel că ei vor putea trăi într-un creier artificial veşnic.

Dacă până în anul 2015 va putea fi realizată o copie robotică a trupului uman, anul 2020 ar putea aduce un trup în care creierul uman va putea fi transplantat după moarte. Până în anul 2030, personalitatea umană va putea fi transferată direct către creierul “borg” şi implantată. Până în 2040-2045, planul cercetătorului rus prevede crearea unui avatar asemenea unei holograme, în care trupul şi creierul artificial vor găzdui conştiinţa subiectului.

blank

P.S. Despre această ştire, pot să spun că ea este pentru oamenii proşti…iar dacă se găsesc nişte bogaţi care să-l îmbogăţească pe omul de ştiinţă rus…bravo lui Dimitri Iţkov că a reuşit să-i fraierească pe cei cu bani. De ce spun că e o prostie? Întrucât conştiinţa unui om nu depinde de creier… creierul uman nu este altceva decât un receptor. Iar conştiinţa unui om nu poate fi “captată” de niciun obiect artificial fabricat de om. Omul cu adevărat va muri, iar ceea ce se va găsi în acel “avatar holografic” (dacă va putea fi realizat vreodată) nu va fi decât o copie mai mult sau mai puţin reuşită a personalităţii unui anumit om. Va fi exact ca un tablou: copiile Monei Lisa (sunt sute în lume) nu se vor putea ridica niciodată la nivelul tabloului original al lui Leonardo da Vinci. Iar marile religii ale lumii spun clar: la moartea trupului, omul va trăi sub forma unui suflet, dar în altă dimensiune, nu în lumea aceasta materială. În lumea aceasta, nimeni nu va putea trăi veşnic…să fie clar asta. Cine crede altfel, se îmbată cu iluzii.

Orgoni Crystal