Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cazul de răpire extraterestră Betty şi Barney Hill are o nouă ipoteză uluitoare cu privire la harta stelară văzută de Betty

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCel mai cunoscut caz de „răpire extraterestră” din istorie este cel al soţilor Betty şi Barney Hill, care au susţinut, sub hipnoză, că în noaptea de 19 septembrie 1961, în timp ce se întorceau dintr-o vacanţă petrecută în Canada, ar fi fost răpiţi din maşina lor de către extratereştri. Cazul lor a devenit celebru în presă şi a rămas unul de referinţă în literatura de specialitate. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii, vă invit să recitiţi articolul acesta: Cazul Betty şi Barney Hill, cel mai celebru caz de răpire extraterestră.

Foarte interesant din acest caz îl reprezintă faptul că sub hipnoză, în anul 1964, deci la 3 ani după pretinsa răpire, Betty, care avea extrem de puţine cunoştinţe de astronomie, a trasat o hartă stelară, despre care afirma că i-ar fi fost arătată de către extratereştri pe când se afla la bordul OZN-ului în care a fost răpită. Harta a fost redată cu o pricepere remarcabilă, astfel încât desenul putea fi comparat cu hărţi stelare executate de profesionişti.

Harta lui Betty evidenţia poziţiile a două stele, numite Zeta I şi Zeta II Reticuli, aparent baza de plecare a călătorilor spaţiali care-i răpiseră pe cei doi soţi.

Însă acum, am dat pe forumul de conspiraţii abovetopsecret.com de o postare a unui utilizator care spune că a făcut o analiză computerizată a hărţii stelare desenate de către Betty Hill. Tipul, cu nickname-ul james1947, spune că s-a folosit în analiza sa de o bază de date impresionantă a satelitului Hipparcos, cel lansat în anul 1989 de Agenţia Spaţială Europeană şi care a strâns datele despre 118.000 de stele. Există, de asemenea, un tabel auxiliar denumit “Extended Hipparcos” şi care conţine date astrometrice adiţionale.

Realizând toate analizele şi comparaţiile, utilizatorul james1947 a ajuns la concluzia că harta stelară arătată de presupuşii extratereştri prezintă cum se văd stelele de pe sistemul solar al stelei HIP 26737, o stea situată la 122 de ani-lumină faţă de noi şi care nu vede cu ochiul liber de pe Terra, ci doar cu ajutorul unui telescop. Concluzia autorului: cu siguranţă harta lui Betty Hill este una creată de extratereştri!

Uitaţi-vă la punctul verde, din dreapta jos, de pe harta stelară cu nr.2. Acolo ar fi Soarele nostru, care cam aşa de mare s-ar vedea de pe HIP 26737.

blank

blank

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal