Există în galaxia noastră un „centru telepatic cosmic”? O ipoteză tulburătoare


Se știe că telepatia este o realitate certă, fiind verificată chiar şi din punct de vedere ştiinţific. Iar telepatia trebuie să funcţioneze nu doar pe Pământ, ci şi în sistemul nostru solar, în galaxia noastră sau Universul nostru! Cum telepatia se propagă instantaneu, putem deduce că ea se află pe un alt plan (unde nu există o limită a vitezei), dar se interferează cu planul nostru (unde limita este viteza luminii – 300.000 km/s). Iar dacă până în prezent știința nu dispune de nicio metodă de comunicare cu extratereștrii, singura cale de legătură rămâne pentru noi telepatia!

Dacă oamenii de știință au ajuns la concluzia că în galaxia noastră ar exista aproximativ 1.000 de civilizații extraterestre mai avansate (vedeţi articolul din 2019 – Câte civilizaţii extraterestre avansate ar putea exista în galaxia noastră? Cercetătorii au estimat unele cifre…), atunci singura cale ca să luăm legătura cu ele este telepatia, aşa cum am spus mai sus.

Iată însă o idee / ipoteză interesantă în ceea ce priveşte telepatia: există în galaxia noastră un „centru telepatic”, de la care s-ar putea procura informații științifice cu totul deosebite? Ipoteza existenței unui centru telepatic în galaxia noastră poate fi susținută de către numeroase fenomene paranormale terestre. Aşadar, nu ar fi exclus să existe un centru telepatic al galaxiei!

Chiar dacă aceste comunicări telepatice par să stăruie încă în mister, să aibă o bază ocultă, totuși nu i se pot nega telepatiei existența și eficiența, dreptul la atestare științifică. Ceva mai mult chiar, există cazuri când oamenii de știință au primit prin inducție telepatică informațiile pe care le solicitau obsesiv. O rememorare a unor mari și importante descoperiri științifice de-a lungul timpului, ne va pune în fața acestui adevăr, mărturisit de însuși Einstein, care avea această convingere – a „primirii” din neant a unei idei / ipoteze.

Să fie oare telepatia calea pe care vom putea ieși din carcasa energetică a Pământului, pentru a comunica și primi informații din cele aproximativ 1.000 de civilizații extraterestre superioare posibile din galaxia noastră? Dar dacă există în chip real o asemenea comunicare, iar noi nu o putem, încă, conștientiza în amploarea și permanența ei?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock