Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Lumini misterioase observate cu 3 ore înainte de marele cutremur din 4 martie 1977 din România! Ce erau ele?

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Există vreo legătură între diverse lumini misterioase (OZN-uri?) observate înainte şi după un mare cutremur? Ciudat, dar se pare că da! Să luăm unul dintre cele mai catastrofale cutremure din România, cel de pe 4 martie 1977, ora 21:22. În acea perioadă, în zona Prahova – Bucureşti – Braşov (care a fost zona cea mai afectată de acel cutremur) au existat în acea perioadă mai multe observaţii de prezenţă a unor lumini de natură misterioasă.

De exemplu, au existat observaţii de lumini enigmatice la Vălenii de Munte (4 martie 1977, ora 18:30), la Plopeni (Prahova) – pe 24 februarie 1977, ora 07:10 sau la Bucureşti, pe 6 martie 1977, ora 23:30.

Iată ce a declarat un martor despre una dintre aceste lumini: „La sfârșitul lunii februarie, în jurul orei 20.00, timp de circa 5 minute, la ieșirea din fostul cătun Balaca al comunei Scăeni, am observat venind din direcția SE o lumină roșie ca un glob cu diametrul de circa 1,5metri, în jurul căruia se vedeau strălucind – culoare roșu-portocaliu – cercuri concentrice foarte perfecte. Timpul era foarte frumos, cu cerul senin, iar obiectul se deplasa în direcția comunei Pleașa, la o înălțime de circa 100 metri cu viteza unui avion. Nu se auzea niciun zgomot, iar deplasarea se făcea în poziția orizontală spre Est”.

Următoarea observație este extrem de interesantă. Martorul a fost un profesor din municipiul Ploiești: „În după-amiaza zilei de 4 martie 1977, împreună cu un prieten, veneam dinspre Slănic spre Vălenl, traversând pădurea Cazacu. La ieșirea din pădurea Cazacu, spre stânga am observat următorul fenomen:în stânga o pată luminoasă cu contur neregulat de culoare verde-bleu, iar în dreapta acestei pete, 3 discuri rotunde de culoare roșu aprins. Era ora 18.30. Pata verde era nemișcată, pe când cele trei discuri roșii se mișcau foarte încet (parcă pluteau) în sus și în jos. Când veneau în jos dispăreau la liziera unei păduri. Am întors mașina și am venit din nou în acel loc (cam 10 minute distanța în timp). Din pata verde se mai vedea doar 1/2 din circumferința ei, restul era ascuns de pomi. Am așteptat circa un minut și am văzut din nou cele trei discuri ridicându-se și coborând în același loc. Ele se mișcau fară niciun zgomot. Timpul era frumos, fără vânt, iar cerul era senin. Distanța dintre cele trei discuri era fixă – discurile nu se deplasau unul față de altul. N-am observat efecte asupra motorului, pe care la a doua observație l-am oprit. Din punctul observației, mărimea discurilor roșii era de mărimea unei mingi de fotbal. Pata verde avea o mărime aparentă cam de 2 metri”.

Așadar, cu numai trei ore înaintea seismului care avea să facă nenumărate victime omenești și pagube materiale inestimabile, lângă Vălenii de Munte, este observat din nou un fenomen luminos misterios!

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Un comentariu la „Lumini misterioase observate cu 3 ore înainte de marele cutremur din 4 martie 1977 din România! Ce erau ele?”

Lasă un comentariu