Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Rusia şi SUA fac pregătiri secrete de zeci de ani împotriva unei invazii extraterestre pe Terra? Declaraţii şi documente controversate


În anul 1966, s-a înfiinţat „Intergalactic Spacecraft – UFO – Intercontinental Research and Analytic Network” (ICUFON, mai pe scurt), o organizaţie internaţională care are drept scop prevenirea unui război spaţial cu forţe intergalactice extraterestre (vedeţi mai multe AICI).

În 1992, în timpul campaniei prezidenţiale americane, ICUFON a trimis celor doi candidați la preşedinţia SUA, Bill Clinton şi Ross Perot, câte un memorandum în care se arăta că ICUFON a supravegheat începând de la terminarea celui de-al doilea război mondial, politica internațională agresivă în domeniul cuceririi spațiului cosmic, ajungând la concluzia că cele două superputeri au ascuns, vreme de decenii, informațiile oficiale care demonstrează că „umanitatea este supusă de către puterile galactice unei foarte atente observații”.

Motivul ascunderii acestor fapte îl constituie încercarea de a trece sub tăcere faptul că până și cele mai sofisticate sisteme de apărare sunt deosebit de slabe în comparație cu “știința, tehnologia, strategia și tactica forțelor intergalactice care supraveghează Pământul”. În continuarea memorandumului, se face o scurtă cronologie a actelor ostile și de provocare a forțelor extraterestre:

* În 1952, președintele Harry S. Truman a dat ordinul ilegal ca forțele aeriene ale SUA să deschidă focul asupra oricărui obiect zburător neidentificat. Acest ordin a fost prima mișcare în războiul nedeclarat dus împotriva forțelor galactice.

* În 1968, raportul adresat de National Security Agency președintelui Lyndon B. Johnson poate fi considerat actul de naștere al industriei de armament spațial. Cerând crearea în cel mai scurt timp a unor arme de apărare adecvate, Johnson arăta că această atitudine este singura care ne poate garanta supraviețuirea şi singura care poate fi adoptată în tratarea problemei OZN-urilor.

* În anul 1981, președintele Ronald Reagan a confirmat primirea documentelor care i-au fost trimise de ICUFON. În scrisoarea de confirmare, Ronald Reagan recunoștea existența unei amenințări la adresa Pământului din partea forțelor intergalactice și promitea să ia toate măsurile necesare pentru a reduce riscul unei invazii. La scurt timp, însă, a ieșit la iveală faptul că măsurile la care se gândea Ronald Reagan nu erau cele pe care le recomanda ICUFON. Gesturilor de bunăvoință la adresa civilizațiilor din alte lumi, Reagan le-a preferat crearea „Inițiativei de Apărare Strategică” și a proiectului „Războiul Stelelor”, prezentate în epocă drept măsuri de prevenire a unui atac atomic din partea URSS. Adevăratul scop al acestor proiecte a apărut clar în urma discuției de la Geneva, din noiembrie 1985, între Ronald Reagan și Mihail Gorbaciov, soldată cu o adevărată declarație de război la adresa forțelor intergalactice.

În declarația oficială asupra discuțiilor purtate cu Mihail Gorbaciov, președintele Reagan arăta, între altele, că: „Nu putem sta cu mâinile în sân și să așteptăm ca o civilizație extraterestră să debarce pe Pământ și să ne amenințe”, iar în septembrie 1987, adresându-se Adunării Generale a Națiunilor Unite, Reagan se întreba: „Cât de repede vor dispărea diferențele dintre statele lumii dacă am fi confruntați cu o amenințare venind dintr-o altă lume?”

Referindu-se la aceste discuții, Gorbaciov spunea: „În timpul întâlnirii noastre de la Geneva, președintele Statelor Unite a afirmat că în cazul în care Pământul ar fi supus unei amenințări din partea unor forțe extraterestre, Statele Unite și Uniunea Sovietică își vor uni forțele pentru a înfrunta această amenințare.”

După destrămarea Uniunii Sovietice în 1991, Federația Rusă a fost cea care a devenit partenerul Statelor Unite în discuțiile privind prevenirea unei eventuale invazii a extraterestrilor. Astfel, la sfârșitul lunii ianuarie 1992, când a avut loc prima întâlnire la vârf Bush-Elțîn, unul dintre subiectele discuției l-a constituit crearea unui scut spațial împotriva încercărilor forțelor extraterestre de a debarca pe Pământ. În acest scop ar fi urmat să fie duse mai departe proiectele „Inițiativa de Apărare Strategică” și „Războiul Stelelor”. În declarația sa, președintele rus spunea: „Cred că a venit timpul de a lua în considerare crearea unui sistem defensiv global. El se poate baza pe reorganizarea „Inițiativei de Apărare Strategică și pe tehnologiile înalte create de complexul militar rusesc”.


Lasă un comentariu