În Elveţia a decedat un membru marcant al familiei Rothschild, la doar 57 de ani. Chiar a murit de atac de cord sau e vorba de altceva?


Un cititor îmi atrage atenţia asupra unei ştiri puţin luată în seamă de mass-media internaţională: a murit un membru al familiei franceze Rothschild. Iată ce putem citi pe „Times of Israel” (Benjamin Rothschild, prominent French member of the banking family, dies at 57″) adică „Benjamin Rothschild, un membru francez important al familiei de bancheri, moare la 57 de ani”.

„Benjamin de Rothschild, un bancher francezo-evreu, care a donat bani cu generozitate Israelului, inclusiv 22 de milioane de dolari pentru efortul țării de a bate Covid-19, a murit. Avea 57 de ani.

De Rothschild, care în 1997 a preluat Edmond de Rothschild Group, o instituție financiară din Elveția, numită după tatăl său, cu peste 2.500 de angajați în întreaga lume, a murit vineri de un atac de cord la domiciliul său din Pregny, Elveția, a declarat grupul Rothschild.

De Rothschild, a cărui avere este estimată la 180 de milioane de dolari, a lăsat în urmă patru fiice – Alice, Eve, Olivia, Naomi – și o soţie, Ariane, cu care a condus grupul Rothschild mai mulți ani”.

Cum să comentez această ştire? Oamenii mai mor, însă când e vorba de un membru al familiei Rothschild, lucrurile trebuie să le privim cu suspiciune, mai ales că Benjamin Rothschild nu a murit la o vârstă înaintată.

În 1996, la Paris a murit în mod suspect şeful familiei Rothschild in Anglia, Amschel Rothschild (citiţi mai multe în acest articol: Moartea misterioasă a lui Amschel Rothschild, şeful imperiului financiar Rothschild din Anglia: mass-media a vorbit foarte puţin despre ea! Are vreo legătură cu China?).

Familia Rothschild a fost acuzată de-a lungul timpului că face parte din Oculta Globală, un organism din umbră ce vrea să conducă lumea. Averea totală a familiei Rothschild (care s-a extins în întreaga lume) s-ar situa la 2 trilioane de dolari (vedeţi articolul Bogăţia familiei Rothschild este de aproximativ 3 ori mai mare decât averea combinată a celor mai bogaţi 10 miliardari ai lumii! 2 trilioane de dolari…).

Acum, revenind la Benjamin Rothschild… Acesta chiar a murit de atac de cord sau e vorba de altceva? Dacă nu e vorba de o moarte naturală, atunci cine ar fi avut interes sa-l scoată din joc? Şi de ce? Se fac jocuri ascunse de care noi nu suntem conştienţi?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock