Bogăţia familiei Rothschild este de aproximativ 3 ori mai mare decât averea combinată a celor mai bogaţi 10 miliardari ai lumii! 2 trilioane de dolari…


Miliardarii lumii se schimbă de la an la an, dar un lucru e constant: averea familiei Illuminati Rothschild rămâne fabuloasă, fiind cea mai bogată familie de peste 2 secole (deşi datele oficiale nu recunosc acest lucru).

Să luăm, de exemplu, clasamentul miliardarilor lumii, conform revistei „Forbes”. Iată ce avem în 2019:
1. Jeff Bezos – 131 miliarde de dolari (SUA).
2. Bill Gates – 96,5 miliarde de dolari (SUA).
3. Warren Buffett – 82,5 miliarde de dolari (SUA).
4. Bernard Arnault – 76 miliarde de dolari (Franţa).
5. Carlos Slim – 64 miliarde de dolari (Mexic).
6. Amancio Ortega – 62,7 miliarde de dolari (Spania).
7. Larry Ellison – 62,5 miliarde de dolari (SUA).
8. Mark Zuckerberg – 62,3 miliarde de dolari (SUA).
9. Michael Bloomberg – 55,5 miliarde de dolari (SUA).
10. Larry Page – 50,8 miliarde de dolari (SUA).

Dacă adunăm averilor primilor 10 miliardari ai lumii, în 2019, rezultă o valoare cumulată de 744 de miliarde de dolari. Însă, se pare că familia Rothschild are mai mult decât atât!

Familia Rothschild este o dinastie cu o bogăție de neimaginat, care a reușit să-şi ascundă public cea mai mare parte din avere, pentru că altfel ar fi fost scandalos. Prin împărțirea capitalului și deținerii lor între mulți membri ai familiei, incluzând numeroși descendenți și moștenitori, totuși, familia în ansamblu deţine cea mai mare avere cunoscută vreodată în istoria omenirii.

În mod tradițional, averea lui Rothschild este investită în corporații aflate în strânsă legătură între ele. Majoritatea membrilor familiei sunt angajați de aceste corporații în mod direct. Succesul remarcabil al familiei Rothschild s-a datorat în mare parte interesului puternic față de cooperare, practicând principii de afaceri inteligente.

Investopedia a estimat averea totală a familiei Rothschild la peste 2 trilioane de dolari în active și exploatații, deşi într-o actualizare recentă a articolului se spune că această cifră ar fi fost „inadecvată”.

„Exploatațiile lor acoperă o serie de industrii diverse, inclusiv servicii financiare, imobiliare, minerit, energie și chiar acte de caritate. Există câteva instituții financiare deținute de Rothschild care încă operează în Europa, inclusiv NM Rothschild & Sons Ltd în Regatul Unit, și Edmond de Rothschild Group în Elveția”.

Dacă estimarea este bună, asta înseamnă că bogăţia familiei Rothschild este de aproximativ 3 ori mai mare decât bogăția combinată a celor mai bogaţi 10 miliardari ai lumii, la nivelul anului 2019, ceea ce este uluitor!


Comentariile sunt închise.