În timp ce lumea sărăceşte din cauza pandemiei, Jeff Bezos, cel mai bogat de pe planetă, ar putea ajunge TRILIONAR peste 6 ani


Pentru majoritatea oamenilor din întreaga lume, pandemia de coronavirus și măsurile de blocare a economiei luate de autorităţi au fost distrugătoare. Nenumărate afaceri mici şi mijlocii s-au confruntat cu falimentul, în timp ce rata șomajului a crescut foarte mult în mai multe ţări ale lumii. Drept rezultat, mulţi oameni au sărăcit. Însă unii s-au îmbogăţit, ca multi-miliardarul şi preşedintele lui Amazon, Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă – criza de sănătate nefăcând altceva decât să îi vină şi mai mulţi bani.

Aşadar, această criză a coronavirusului a mărit decalajul de bogăție dintre oamenii obișnuiți și cei foarte bogați. Iar pentru megamiliardarul Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă, a cărei avere netă este estimată la 143 miliarde de dolari, criza de sănătate din lume nu a făcut decât să-l îmbogățească şi mai mult. Iar acum, fondatorul Amazon are cele mai mari şanse să devină primul trilionar din lume (adică să deţină 1.000 de miliarde de dolari), potrivit platformei de afaceri Comparisun.

Acest site previzionează că Bezos va atinge statutul de trilionar până în 2026, când va împlini 62 de ani. S-a ajuns la acest rezultat după ce s-a proiectat procentul mediu de creștere anuală din ultimii 5 ani, care s-a aplicat apoi anilor următori. Conform cifrelor companiei, averea netă a lui Bezos a crescut în medie cu 34% în ultimii 5 ani. Numai în ultimul an, averea sa a sporit cu peste 28 de miliarde de dolari.

Amazon a prosperat în timpul pandemiei, pentru că mulţi oameni au preferat să facă cumpărături online, în timpul crizei de coronavirus. Știrile despre Bezos, care ar putea deveni trilionar în 2026, au făcut rumoare pe Twitter și pe alte platforme de socializare.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock