Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Gina Rinehart, cea mai bogată femeie din lume, doreşte ca „prostimea” să lucreze pentru 2 dolari pe zi, pentru ca ea să câştige 50 milioane de dolari pe zi

  •  
  •  
  •  
  •  

Ştiţi care este culmea tupeului pentru un bogat? Să ceară celor săraci să fie şi mai săraci! Să ceară oamenilor obişnuiţi să câştige mai puţin, pentru ca ea să se îmbogăţească şi mai mult. Este cazul celei mai bogate femei din lume, Gina Rinehart, cu o avere estimată de Forbes la 18 miliarde de dolari. Desigur, moştenire de familie, nu datorită capacităţilor sale deosebite. Această femeie, grasă şi la trup şi la bani, cere muncitorilor australieni să accepte să fie plătiţi cu 2 dolari pe zi, pentru a putea concura cu acele companii care angajează mână de lucru ieftină din Africa.

Iată ce spune această grăsancă miliardară (citez de pe Daily Mail):

„Cea mai bogată femeie din lume şi-a avertizat compatrioţii că devin prea scumpi pentru a fi angajaţi. „Dovezile sunt de netăgăduit: Australia devine prea scumpă şi prea necompetitivă pentru a face afaceri orientate către exporturi”, a spus ea. Mai mult, africanii doresc să muncească, şi sunt dispuşi s-o facă pentru mai puţin de 2 dolari pe zi”.

Îmi pun şi eu întrebarea: s-ar oferi Gina Rinehart să fie prima australiancă care să fie dispusă să muncească şi să trăiască din doar 2 dolari pe zi? Sau 2 dolari pe zi e pentru „mulţime”, şi nu pentru ea şi pentru anturajul de bogaţi din jurul ei? Pentru că, dacă e să ţinem cont de banii pe care îi face anual, Gina câştigă 50 milioane de dolari pe zi. Trebuie să fie „cool” să moşteneşti un imperiu de miliarde de dolari de la tata, dar e păcat că ea îi vede pe ceilalţi oameni din societate doar ca o marfă care ar trebui să lucreze pentru ea, doar pentru ca această femeie să obţină şi mai mulţi bani. Dacă există reîncarnare şi dreptate pe lumea asta, sper ca în viaţa următoare să te naşti ca o simplă muncitoare africană!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu