SUA se duce dracului! Iranul va primi rupii indiene, în loc de dolari americani, pentru petrolul vândut Indiei

118

Spuneam în acest articol https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-2-mai-2011-a-rusiei-si-chinei-data-peste-cap-de-uciderea-lui-bin-laden/ despre cum China şi Rusia intenţionează să renunţe la dolar în schimburile bilaterale comerciale. De asemenea, se pare că statele producătoare de petrol OPEC, precum şi Rusia, intenţionează să renunţe la dolar în cotarea internaţională a petrolului. Toate aceste lucruri ar efecta mult dolarul american si astfel America care, pur şi simplu, s-ar prăbuşi. America mai supravieţuieşte astăzi doar datorită dolarului, pe care are privilegiul să-l tipărească.

Am citit în ziarul online The Hindu următoarea ştire (“India va plăti pentru petrolul iranian în rupee”):

“După ce a explorat diferite opţiuni în a face plăţi, India s-a decis să plătească în propria monedă naţională (rupee) importurile de petrol brut din Iran. Firma naţională de petrol iraniană – NIOC (National Iranian Oil Co) va deschide un cont în rupee la băncile indiene şi va putea folosi banii din cont la cumpărarea de produse nestrategice din India (de exemplu, diverse bunuri). Nu va putea însă folosi banii pentru cumpărarea de acţiuni sau companii indiene. Ministrul de Finanţe indian va pregăti o listă cu bunurile pe care autorităţile iraniene vor avea voie să le cumpere din India.

În februarie 2011, India a început să facă plăţi în euro printr-o bancă iraniană cu sediul în Germania. Dar, ea a trebuit să se oprească, după ce Germania a primit presiuni din partea SUA pentru încetarea acestei practici. Guvernul indian a încercat plăţile pentru petrolul iranian primit prin intermediul unei bănci din Emiratele Arabe Unite (Noor Islamic Bank), dar şi această ţară a refuzat.

India importă lunar circa 12 milioane de barili de petrol din Iran, care este cel de-al doilea furnizor de petrol pentru economia Indiei, după Arabia Saudită.”

P.S. A nu se uita că Iranul este membru OPEC, iar dacă alte ţări producătoare de petrol vor proceda astfel, dolarul nu va ma constitui referinţa în tranzacţiile internaţionale petroliere. Ia să vedeţi cum SUA va inventa un terorist de origine indiană şi va pune presiuni asupra comunităţii internaţionale ca India să fie pedepsită…