Bogaţii lumii au idei nebuneşti: după ce Bill Gates vrea să injecteze praf în atmosfera Pământului, Elon Musk anunţă că doreşte să implanteze un cip în creierul uman, pentru a nu mai vorbi cu limba…

  •  
  •  
  •  
  •  

E adevărat că atunci când eşti extrem de bogat, îţi vin idei năstruşnice în care să arunci cu banii, dar totuşi… După ce miliardarul Bill Gates vrea să bage bani pentru a injecta praf în atmosfera Pământului (Bill Gates ar vrea să injecteze milioane de tone de praf în stratosferă pentru a pune capăt încălzirii globale… Dar această tehnologie ar putea fi una groaznică pentru Terra, avertizează oamenii de ştiinţă), alt miliardar care nu are ce face cu banii, Elon Musk, anunţa anii trecuţi că în curând va crea colonii pe Marte, o idee fantezistă ce nu are şanse de izbândă în secolul XXI (vedeţi articolul – Oamenii nu vor putea coloniza niciodată planeta Marte! Uitaţi de planurile fanteziste ale unora ca Elon Musk…).

Acum, Elon Musk, a creat din nou stupoare în mass-media după ce a anunţat că prin compania sa, Neuralink, va scoate în 2021 un microcip introdus în creier, cu ajutorul căruia vom putea vorbi, fără a ne mai folosi de limbă! (Mă gândesc că, pe vremuri, li se mai tăia limba unor condamnaţi – dacă aceştia ar fi avut parte de microcipul lui Elon Musk…)

„Nu va trebui să vorbiţi”, a spus Musk, adaugând că „Va fi ca în „The Matrix”. Vrei să vorbeşti într-o altă limbă? Nicio problemă, doar descarci programul”. Astfel, limbajul uman ar putea fi depăşit în următorii 5-10 ani. (Sursa: The Independent).

Tot prin compania Neuralink, Elon Musk crea stupoare în anul 2017 anunţând că ar dori să creeze un „cordon neuronal” care să lege creierul uman direct la calculator (vedeţi articolul – Miliardarul american Elon Musk are planuri nebuneşti: el vrea să creeze un „cordon neuronal”, care să lege creierul uman direct la calculator! Astfel, noi vom putea „uploada” o mulţime de cunoştinţe…)


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner