Există un oraș subteran secret sinistru sub Aeroportul internaţional din Denver (SUA)? Teorie a conspiraţiei sau realitate înfricoşătoare?


Este doar o teorie a conspiraţiei, dar cât de adevărată poate fi? Conform spuselor inginerului Phil Schneider, cel care pretinde că a ajutat la construcția anumitor porțiuni ale unor pretinse 131 de baze militare subterane secrete, sub aeroportul internațional din Denver (SUA), ar exista mai multe zone și niveluri subterane cu acces interzis, un adevărat oraș subteran de câțiva kilometri pătrați și o bază militară – toate acestea întinzându-se pe cel puțin 10 niveluri în jos. Aceste clădiri s-ar afla, în medie, la 1,5 kilometri adâncime și ar fi conectate prin trenuri „magnetice”, capabile să atingă viteze de până la 2 mach.

Accesul în zonă este restricționat. Lucrătorii care au reușit să coboare la niveluri mai adânci au susținut că au văzut lucruri atât de înspăimântătoare, încât nici măcar nu îndrăznesc să vorbească despre ele. Au pretins că în zonele subterane există vibrații negative, figuri fantomatice, mai multe suprafețe terasate care coboară în spirală în interiorul pământului sau o zonă cu acces interzis semnalată cu „pericol de biohazard”. De asemenea, nivelurile mai adânci ar fi controlate de extratereștri (!?), unde s-ar petrece orori de nedescris.

Toate acestea ar arăta că aeroportul Denver și celelalte aeroporturi din America ar putea fi convertite în centre de relocare pentru Illuminati – extratereștri – noua ordine mondială.

Să fie totul o dezinformare sau e vorba de ceva mai sinistru, ce nu poate fi spus?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO