Cei doi lideri mari ai lumii din anii ’80 – Reagan şi Gorbaciov – ştiau că o invazie extraterestră este una posibilă şi iminentă! Ce informaţii secrete cunoşteau ei?


Ronald Reagan a fost un actor american înainte de a deveni al 33-lea guvernator al Californiei în 1967-1975. După aceasta, a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite, între 1981-1989. Acest președinte a fost primul, într-un discurs, care a vorbit despre… o potențială invazie extraterestră! Nu o dată, ci de cel puțin două ori! Pe 4 decembrie 1985, la liceul Fallston din Maryland, Statele Unite, vorbind despre primul său summit la Geneva, cu liderul URSS, Mihail Gorbaciov, președintele Reagan a spus: „Când stai să te gândeşti, toti suntem copii ai lui Dumnezeu oriunde am trăi în lume (…) Dacă dintr-o dată ar exista o ameninţare pe această lume, venind de la alte specii, de pe o altă planetă din Univers, am uita toate micile diferențe locale pe care le avem între țările noastre și am afla odată pentru totdeauna că suntem cu adevărat ființe umane aici pe acest Pământ, împreună. Ei bine, nu cred că putem aștepta ca o rasă extraterestră să vină și să ne amenințe, dar cred că între noi putem să ne unim”.

Pe 17 februarie 1987, în Marele Palat al Kremlinului (Moscova), Mihail Gorbaciov a confirmat conversația de la Geneva în timpul unui discurs adresat Comitetului Central al Partidului Comunist Sovietic. Gorvaciov a spus: „La întâlnirea noastră de la Geneva, președintele SUA a spus că dacă Pământul s-ar confrunta cu o invazie de către extratereștri, Statele Unite și Uniunea Sovietică și-ar uni forțele pentru a respinge o astfel de invazie. Nu voi contesta ipoteza, deși cred că este încă devreme să ne îngrijorăm cu privire la o astfel de intruziune”. Ați observat că Gorbaciov nu a spus că spusele lui Reagan n-au fost absurde sau nefondate? Le-a acceptat ca şi fapte și a spus că ele se vor întâmpla, dar nu încă!

La 21 septembrie 1987, la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, președintele Reagan a declarat în faţa națiunilor lumii: „În obsesia noastră pentru antagonismele momentului, uităm adesea cât de mult ne unește pe toți membrii umanității. Poate că avem nevoie de o amenințare exterioară, universală, care să ne facă să recunoaștem această legătură comună. Mă gândesc uneori cât de repede ar dispărea diferențele noastre la nivel mondial dacă ne-am confrunta cu o amenințare extraterestră din afara acestei lumi. Și totuși, întreb, nu este deja printre noi o forță extraterestră?”

Întrebări din aceste 3 discursuri ale celor mai puternici oameni ai planetei din anii ’80:

* De unde știa Gorbaciov că nu ar trebui încă să ne facem griji pentru o „intruziune” extraterestră? Există o altă explicație despre faptul că Gorbaciov știa că un atac extraterestru nu avea să vină prea curând?

* Dacă o forță extraterestră este deja printre noi (cum ne spunea Reagan), de ce nu ni se spun toate detaliile?

* Ce îi făcea pe cei doi lideri ai lumii să creadă că extratereștrii au agenda să ne atace? De ce să nu să facă pace cu noi? De unde știu ei că extratereștrii sunt o amenințare?

Continuați să citiți și trageți propriile concluzii. Președintele Reagan a stabilit niște programe foarte interesante în perioada petrecută la Casa Albă. Unul dintre acestea a fost programul „Războiul Stelelor”, de mai multe miliarde de dolari. Scopul oficial al programului era acela de a dezvolta un sistem de arme defensive pentru a detecta lansarea unei rachete nucleare sovietice și a o dezactiva/distruge înainte ca aceasta să intre din nou în atmosfera Pământului și să-și atingă ținta. Cu toate acestea, se crede că programul „Războiul Stelelor” nu a fost menit să protejeze Statele Unite împotriva rachetelor nucleare sovietice, ci să protejeze Pământul de o „invazie extraterestră”.


Lasă un comentariu