Două obiecte misterioase înconjoară cometa ISON… ne spune „Radarul Spaţial Chinezesc”! Nu cumva e făcătură?


doua obiecte misterioase langa cometa ISONAcum o săptămână prezentam în acest articol (Cometa ISON, cea mai spectaculoasă din istorie, devine verde! E de bine sau de rău?) ciudăţenia cometei ISON care se pare că se transformă în verde. Atunci spuneam: „De ce se transformă în verde? Oamenii de ştiinţă cred că au o explicaţie. Printre materialele eliberate de căldura solară se numără cianogenul (gaz compus din carbon şi azot) şi carbonul diatomic. Ambele sunt gaze incolore, dar care capătă o culoare verzuie atunci când sunt sensibilizate de lumina ultravioletă a Soarelui.”

Bun…să spunem că asta ar fi explicaţia şi să trecem peste explicaţia asta. Dar totuşi, ce e cu videoclipul de mai jos? El ar fi fost înregistrat de Chinese Space Radar (Radarul Spaţial Chinezesc) şi prezintă cometa ISON apropiindu-se de Pământ, dar însoţită de două obiecte ciudate. Dacă videoclipul e real şi nu reprezintă o făcătură „CGI” (adică grafică modificată cu ajutorul calculatorului), atunci acesta reprezintă o mare conspiraţie. De ce mass-media oficială nu vorbeşte despre aceste două obiecte ciudate şi doar despre faptul că ISON s-a înverzit? NASA de ce nu ne-a prezentat acest gen de înregistrări? Dacă aceste obiecte (care se învârt în jurul cometei) există cu adevărat, aceasta înseamnă că ele au fost ascunse de NASA pentru ca lumea să nu afle adevărul! Ce reprezintă ele? Sunt doar nişte simpli sateliţi naturali ai cometei? Sau sunt de origine artificială?

Unele comentarii de pe YouTube spun că totul e o făcătură… Oricum, un lucru e clar: Radarul spaţial chinezesc nu există. Despre întregul program spaţial chinezesc puteţi citi pe Wikipedia. Sursa întregului articol este site-ul The Politics Forum. Vă las pe voi să judecaţi singuri cât de adevărat sau nu este.


Lasă un comentariu