Există indicii clare că guvernul SUA deţine o flotilă secretă de nave interstelare, care pot ajunge rapid pe alte stele! Ce fac ele acolo?

  •  
  •  
  •  
  •  

nave-interstelareÎntr-un videoclip postat pe YouTube, se prezintă mai multe imagini în care se pot observa nişte nave cosmice enorme, ce par că patrulează Pământul, undeva în partea superioară a atmosferei planetei noastre. Să fie acestea nişte repere care demonstrează faptul că există o „flotă interstelară” secretă?

Dar cine ar putea deţine aşa ceva? Mai mulţi teoreticieni ai conspiraţiei presupun că guvernul SUA, de cel puţin 40 de ani, lucrează strict secret la dezvoltarea unei tehnologii de călătorii interstelare, cu ajutorul mai multor specii extraterestre. Dar această tehnologie a fost ascunsă publicului, iar nouă ni se spune că abia reuşim să ajungem la planetele din sistemul nostru solar. Să ajungem pe alte stele, ca de exemplu, la Proxima Centauri (cea mai apropiată stea de noi, aflată la circa 4 ani-lumină) e doar un vis pe care oamenii de ştiinţă spun că l-am putea atinge abia peste câteva sute de ani.

Este această ipoteză doar una fantasmagorică? Categoric nu. Aşa cum spuneam recent într-un articol recent (Declaraţie-trăsnet a fostului preşedinte al corporaţiei militare Lockheed Martin: “Avem tehnologia pentru a-i duce pe extratereştri acasă, pe stelele lor!” Tehnologie care este ascunsă publicului larg…), Rich Ben, fostul preşedinte al corporaţiei militare Lockheed Martin, l-a luat gura pe dinainte şi a declarat foarte clar că „“Acum avem tehnologia pentru a-l duce pe extraterestru (ET) acasă”. Rich Ben se referea la extraterestrul din filmul “E.T.” al lui Steven Spielberg, dar această afirmaţie e cu adevărat şocantă, căci arată că o mare corporaţie americană militară chiar era în stare să producă nave spaţiale care să ajungă la alte stele fără probleme, tehnologie ascunsă publicului larg. Şi, culmea, în timp ce făcea această afirmaţie şocantă, ultimul “slide” al prezentării sale arăta un obiect zburător negru, sub formă de disc, aflat în spaţiul cosmic.

Apoi, un hacker britanic a reuşit să pătrundă în serverele NASA şi ale Armatei Americane, iar acolo a găsit un jurnal în care erau trecuţi toţi ofițerii “non-tereştri”, dovada că armata SUA are un batalion secret în spațiu. Unele dintre navele americane poartă denumirea de USSS Lemay sau USSS Hillenkoetter, “USSS” provenind de la “United States Space Ship”, adică “Navă Spaţială a Statelor Unite”. Hackerul a declarat: “Am găsit o listă cu nume de ofițeri la rubrica “Ofițeri non-tereştri”. Aceasta nu înseamnă extratereştri, ci faptul că nu-şi au baza pe Pământ. Ei serveau o flotă care nu erau nave ale Marinei Americane, ci nave spaţiale, departe de planeta noastră.” Citiţi mai multe AICI: Un hacker britanic a pătruns în serverele NASA şi ale Armatei Americane şi a descoperit adevărul ascuns despre OZN-uri! Armata Americană are o flotă secretă de nave spaţiale militare! Cu cine se luptă ele!?

În definitiv, la faptul cum ni se ascund atât de multe lucruri, n-ar fi deloc exclus ca să existe o flotilă de nave interstelare…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu