O informaţie bombă aruncată pe Internet: Ceauşescu ar fi murit în 1988 şi timp de 1 an de zile s-a ascuns decesul lui?


Într-o lucrare halucinantă de pe Internet – „Evanghelia după regele Agathirs” – se spune că Ceauşescu ar fi deţinut o tehnologie extraterestră găsită în Munii Carpaţi şi reparată de inginerul Henri Coandă, mai exact o armă bazată pe un laser de mare putere. Aceasta armă ipotetică ar fi provocat frica altor naţiuni ale lumii, în special a ruşilor.

Ceauşescu, prin aceste arme pe care le-ar fi deţinut, devine un pericol pentru Noua Ordine Mondială. În faţa noului pericol, atât comuniştii, cât şi francmasonii, fac schimb de informaţii pentru a afla secretul armei lui Ceauşescu – spune aceeaşi lucrare.

Dar, informaţia bombă din „Evanghelia după regele Agathirs” este următoarea: Ceauşescu ar fi murit în anul 1988! Vreme de peste 1 an, până în decembrie 1989, Securitatea ascunde acest lucru (faptul că Ceauşescu ar fi murit în 1988), manevrând o sosie de-a lui Ceauşescu.

Tot din aceeaşi lucrare aflăm următoarele: „Începe «Revoluţia», iar sosia este instruită să „nu declare nimic” decât în faţa Marii Adunări Naţionale. Că sosia şi soţia lui Nicolae au fost împuşcaţi pe bune sau a fost o simulare, sunt detalii”.

Totuşi, trebuie să ne întrebăm: de ce nimeni nu a aprobat deshumarea Ceauşeştilor, nici măcar la cererea expresă a familiei?


Lasă un comentariu