O informaţie bombă aruncată pe Internet: Ceauşescu ar fi murit în 1988 şi timp de 1 an de zile s-a ascuns decesul lui?


Într-o lucrare halucinantă de pe Internet – „Evanghelia după regele Agathirs” – se spune că Ceauşescu ar fi deţinut o tehnologie extraterestră găsită în Munii Carpaţi şi reparată de inginerul Henri Coandă, mai exact o armă bazată pe un laser de mare putere. Aceasta armă ipotetică ar fi provocat frica altor naţiuni ale lumii, în special a ruşilor.

Ceauşescu, prin aceste arme pe care le-ar fi deţinut, devine un pericol pentru Noua Ordine Mondială. În faţa noului pericol, atât comuniştii, cât şi francmasonii, fac schimb de informaţii pentru a afla secretul armei lui Ceauşescu – spune aceeaşi lucrare.

Dar, informaţia bombă din „Evanghelia după regele Agathirs” este următoarea: Ceauşescu ar fi murit în anul 1988! Vreme de peste 1 an, până în decembrie 1989, Securitatea ascunde acest lucru (faptul că Ceauşescu ar fi murit în 1988), manevrând o sosie de-a lui Ceauşescu.

Tot din aceeaşi lucrare aflăm următoarele: „Începe «Revoluţia», iar sosia este instruită să „nu declare nimic” decât în faţa Marii Adunări Naţionale. Că sosia şi soţia lui Nicolae au fost împuşcaţi pe bune sau a fost o simulare, sunt detalii”.

Totuşi, trebuie să ne întrebăm: de ce nimeni nu a aprobat deshumarea Ceauşeştilor, nici măcar la cererea expresă a familiei?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock